​​​​​

VihTeks projekter

Her kan du læse om nogle af de projekter, VihTek er involveret i.
VihTek samarbejder med kliniske afdelinger, virksomheder, kommuner, patientforeninger og videninstitutioner om projekterne.
Afsluttede projekter kan ses her.

Projekter indenfor aktivt hospital/rehabilitering

Figur - projekter indenfor aktivt hospital/rehabilitering

Fysisk Aktiv i Neurorehab​

Med projektet ”Fysisk Aktiv i Neurorehab” er intensionen at implementere teknologiske træningsløsninger på neurologiske rehabiliteringsafsnit og derved skabe rammer, der kan facilitere til fysisk aktivitet blandt patienter. I projektet følger vi implementeringen af løsningerne tæt for at blive klogere på fremmende og hæmmende faktorer for implementering.


Projekter indenfor patientsikkerhed

Figur - projekter indenfor patientsikkerhed 

Pulsmåling og natlige tilsyn ved PC Sct. Hans​

Indlagte patienter får sædvanligvis flere fysiske tilsyn i løber af natten. Dette kan være stærkt forstyrrende for nattesøvnen. Ved Afdeling M, Psykiatrisk Center Sct. Hans undersøger man, om de fysiske natlige tilsyn kan erstattes af et sensorplaster, der måler puls.

Andre projekter​​​

Figur - andre projekter

​Pilottest af VR til patienter med dobbeltdiagnose​​

Patienter med dobbeltdiagnose kan være plaget af trang efter rusmidler, tankemylder, affekt, kedsomhed mm. I dette projekt bliver de tilbudt en VR-brille, som de vil have under deres indlæggelse. I VR-brillen vil der dels være beroligende spil med mindfulness-indhold og aktiverende spil.

​AFSLUTTEDE PROJEKTER

​​Klik her for at se afsluttede projekter.


Redaktør