Teknologiske løsninger

Har du den nye løsning til aktivering af patienter med svære neurologiske skader? Kontakt os gerne.

Vi er i VihTek altid på udkig efter nye gode løsninger, der kan aktivere patienter under indlæggelse.

De løsninger, der implementeres i Fysiks Aktiv i Neurorehab er nøje udvalgt ud fra kriterier som brugervenlighed, hvordan de understøtter rehabiliteringen og personalets arbejdsgange. Udvælgelsen af løsninger er derfor foregået i samarbejde mellem de neurologiske rehabiliteringsafsnit og VihTek. 

Proces for udvælgelse af løsninger

Illustration af process

På baggrund af en grundig afdækning af relevante teknologier udvalgte VihTek forskellige teknologier til en fremvisning for sundhedsfagligt personale i juni 2018. Til demonstrationen fremviste de udvalgte virksomheder træningsløsningerne og det sundhedsfaglige personale kunne herefter teknologier, de ønskede at afprøve i Selvtræning med teknologi. Prøvehandlingerne blev gennemført fra september 2018 til december 2019. Efter prøvehandlingerne er teknologierne evalueret (se Udgivelser).

På baggrund af erfaringerne fra Selvtræning med teknologi har de afsnit, der deltager i Fysisk Aktiv i Neurorehab, valgt at implementere udvalgte løsninger.
 
I Fysisk Aktiv i Neurorehab skal følgende løsninger implementeres:
Vi laver løbende en gennemgang af de løsninger, der findes til selvtræning på markedet i Europa. Har du kendskab til en ny løsning, vi ikke kender - eller er du ved at udvikle en løsning og savner input til dit produkt, kan vi måske få glæde af at mødes. 
Redaktør