Virksomhedssamarbejde

​Har du den nye løsning til selvtræning af patienter med svære neurologiske skader? Kontakt os gerne.

I projekt Selvtræning med teknologi samarbejder VihTek med virksomheder, der udvikler teknologier med henblik på patienters selvtræning.

På baggrund af en grundig afdækning af relevante teknologier udvalgte VihTek forskellige teknologier til en fremvisning i juni 2018 for sundhedsfagligt personale. Til demonstrationen mødte de udvalgte virksomheder op og gjorde dagen særdeles udbytterig. Det sundhedsfaglige personale udpegede herefter teknologier, de ønskede at afprøve i projektet.

Virksomheder, som vi samarbejder med, udlåner deres teknologi til afdelingerne i prøvehandlingsperioden. Forud for prøvehandlingen laves der en kontrakt, som sikrer enighed om ansvar og aftaler. Efter endt prøvehandling udarbejder VihTek en VTV,  velfærdsteknologivurdering. Hvis flere afsnit prøver samme løsning, laves VTV’en på tværs af af afdelinger.

Tak til de virksomheder som har leveret teknologier til projektet:

Vi laver løbende gennemgange af de løsninger, der findes til selvtræning på markedet i Europa. Har du kendskab til en ny løsning, vi ikke kender - eller er du ved at udvikle en løsning og savner input til dit produkt, kan vi måske få glæde af at mødes.

Se hvilke løsninger, vi tidligere har kigget på her:

Kredsløbsmaskiner til neurologiske patienter (Maj 2018)

Teknologiske løsninger til overekstremiteten - til monitorering og selvtræning (Maj 2018)

Interaktiv væg/gulv (Maj 2018)

APPs der understøtter struktur (April 2018)


Kontakt os og fortæl om din løsning.
Redaktør