
Our Healthy Community Conceptual Framework and Intervention Model for Health Promotion and Disease Prevention in Municipalities
Den første forskningsartikel fra Vores Sunde Hverdag blev publiceret den 22. februar 2023. Artiklen beskriver hver af de tre faser i modellen i forhold til arbejdet med sundhedsfremme og forebyggelse i kommunerne. Modellen er baseret på supersetting-tilgangen og systemtænkning og kræver aktiv involvering og samarbejde på tværs af lokale aktører fra det offentlige, det private og civilsamfundet i kommunen.
Høje-Taastrup Kommune
Vores Sunde Hverdag. Kommunesituationsanalyse del 1. Høje-Taastrup 2022
Rapporten består af en analyse af sundhedstilstanden hos Høje-Taastrup Kommunes borgere samt en kort beskrivelse af handlemuligheder.

Frederikshavn Kommune
Vores Sunde Hverdag. Kommunesituationsanalyse del 1. Frederikshavn 2022
Rapporten består af en analyse af sundhedstilstanden hos Frederikshavn Kommunes borgere samt en kort beskrivelse af handlemuligheder.
Mental sundhed og trivsel hos børn og unge i Frederikshavn Kommune. Kommunesituationsanalyse del 2. Frederikshavn 2023
Rapporten indeholder en gennemgang af, hvilke indsatser der virker inden for mental sundhed og trivsel hos børn og unge, som er det tema, Frederikshavn Kommune har valgt at arbejde med i Vores Sunde Hverdag. I rapporten findes også en oversigt over mulige aktører i kommunen.
Rødovre Kommune

Værktøj til at engagere unge i byudvikling. Rødovre Kommune og Vores sunde Hverdag
I Rødovre Kommune har Teknisk Forvaltning, Jobcentret og headspace sammen udviklet et værktøj, hvor sårbare unge involveres i byudvikling. Det er sket ud fra et ønske om at få indsigt i flere borgeres syn på deres lokalområde.
Værktøjet kan bruges til udviklingstiltag indenfor forskellige former for by- og områdeudvikling, ligesom det kan bruges til forskellige målgrupper. Værktøjet er udviklet og afprøvet som en del af Vores Sunde Hverdag.
Rapporten består af en analyse af sundhedstilstanden hos Rødovre Kommunes borgere (2019) samt en kort beskrivelse af handlemuligheder.

Rapporten indeholder en gennemgang af, hvilke indsatser der virker inden
for trivsel og bevægelse blandt børn og unge, som Rødovre
Kommune har valgt at arbejde med i Vores Sunde Hverdag. I rapporten findes også
en oversigt over mulige aktører i kommunen.

I rapporten præsenteres resultater fra en lokalsamfundsanalyse i bydelen Islev. Rapporten har fokus på både ønsker, behov, ressourcer og mulighed for forbedringer i Islev.
En pixiudgave af rapporten kan rekvireres ved at kontakte projektet (videnskabelig medarbejder Signe Damsbo Birch kan kontaktes på e-mail: signe.damsbo.birch@regionh.dk).
Hjørring Kommune
Rapporten består af en analyse af sundhedstilstanden hos Hjørring Kommunes borgere (2019) samt en kort beskrivelse af handlemuligheder.
Rapporten indeholder en gennemgang af, hvilke indsatser der virker inden for mental sundhed blandt familier, børn og unge, som Hjørring Kommune har valgt at arbejde med i Vores Sunde Hverdag. I rapporten findes også en oversigt over mulige aktører i kommunen.