Publikationer

Rødovre Kommune


Rapporten består af en analyse af sundhedstilstanden hos Rødovre Kommunes borgere (2019) samt en kort beskrivelse af handlemuligheder.


Rapporten indeholder en gennemgang af, hvilke indsatser der virker inden for trivsel og bevægelse blandt børn og unge, som Rødovre Kommune har valgt at arbejde med i Vores Sunde Hverdag. I rapporten findes også en oversigt over mulige aktører i kommunen.
I rapporten præsenteres resultater fra en lokalsamfundsanalyse i bydelen Islev. Rapporten har fokus på både ønsker, behov, ressourcer og mulighed for forbedringer i Islev. 

Hjørring Kommune


Rapporten består af en analyse af sundhedstilstanden hos Hjørring Kommunes borgere (2019) samt en kort beskrivelse af handlemuligheder.
Rapporten indeholder en gennemgang af, hvilke indsatser der virker inden for mental sundhed blandt familier, børn og unge, som Hjørring Kommune har valgt at arbejde med i Vores Sunde Hverdag. I rapporten findes også en oversigt over mulige aktører i kommunen.


I rapporten præsenteres resultater fra en lokalsamfundsanalyse i byerne Bindslev og Tversted. Rapporten har fokus på både ønsker, behov, ressourcer og mulighed for forbedringer i Bindslev og Tversted.Redaktør