​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Find vej til testcentrene

Find adresser og åbningstider til testcentre i Region Hovedstaden her. Book tid til test på coronaprover.dk. Vi anbefaler brug af mundbind, når du møder op til test.​​

​Adresser
​Åbningstider
​​Bornholm
Ullasvej 39C
3700 Rønne

Testcenter Bornholm er lukket​.


​Hillerød
Milnersvej 35
3400 Hillerød

Testcenter Hillerød er lukket.​​Valby
Værkstedvej 56
2500 Valby

Testcenter Valby er lukket.


 

 

Praktisk information

Det er gratis at blive testet for coronavirus. Her kan du se, hvornår sundhedsmyndighederne anbefaler test.

I TestCenter Danmark bruges PCR-test (podning i halsen). Det er en test med høj sikkerhed, som kan gensekventeres, hvis den er positiv, så man fx kan finde virusvarianter. 

Du får svar på testen på sundhed.dk. De fleste vil få svar på deres PCR-test inden for 24 timer​.​

Find teststeder og åbningstider herover, eller ved at klikke på kortet. 

Vi tilstræber så god tilgængelighed som muligt på alle teststeder. Er du fx gangbesværet eller i kørestol, kan du klikke på kortet og se, om teststedet fx er niveaufrit, og om der er handicapparkering.

​Test af børn

  • Fra 2 år kan barnet blive testet i et af regionens testcentre. 
  • Når der er bestilt tid til PCR-test, kan børn mellem 12-15 år møde frem alene, da tidsbestilling via værges MitID betragtes som samtykke.

Test i forbindelse med rejser

Skal du og familien ud at rejse, så tjek indrejsereglerne for det land, du skal rejse til,  så du ved, hvad der gælder i det pågældende land. Find de danske ambassader i det land, du rejser til, på Udenrigsministeriets hjemmeside.

Turister 

Hvis du ikke har dansk cpr-nr. og MitID, kan du få en test uden tidsbestilling. Skal du have et skriftligt svar, skal du registrere dig på covidresults.dk., hvor du får en 'barcode', som du viser på teststedet. 

Ellers møder du bare op på et teststed, opgiver dit telefonnummer eller mail og bliver kontaktet, hvis prøven er positiv. ​

Læs mereRedaktør