Tilmeld din praksis God Adgang

Med God Adgang sørger du for at dine patienter kan få information om dine adgangsforhold og får tips til forbedring af tilgængeligheden.

​Bestil en tid, få besøg af God Adgangs konsulent og God Adgang mærket er dit.

Region Hovedstaden tilbyder gratis medlemskab af God Adgang for alle praksisydere i regionen.

Du tilmelder dig God Adgang og bestiller et besøg for registrering på God Adgangs hjemmeside, nederst på siden her.

Hvad indebærer tilmelding?

Når du har bestilt et besøg kontakter God Adgang dig for at aftale et tidspunkt der passer. God Adgangs konsulent møder efter aftale op i klinikken og registrerer alle forhold af betydning for tilgængeligheden for kørestolsbrugere, mennesker med bevægelseshandicap, synshandicap, hørehandicap, astma eller allergi, læsevanskeligheder eller udviklingshandicap. 

Besøget tager ca. en time hvor konsulenten måler op og tager billeder af din praksis - naturligvis uden om patienter og personale. Du behøver ikke at stå til rådighed imens.

På baggrund af besøget udarbejdes et faktaark, der kan lægges på din egen hjemmeside og som vil kunne findes på godadgang.dk og via sundhed.dk. Du får mulighed for at læse det igennem inden den offentliggøres. 

Mærket gives for hver af de 7 funktionsnedsættelser. Langt de fleste praksis har god adgang for én eller flere grupper.

Du har som medlem af God Adgang altid mulighed for at få sparring og vejledning om tilgængelighed gratis. Med besøget får du også tips til hvordan små og store tiltag kan gøre tilgængeligheden bedre. Det kan fx være ved at opsætte en håndliste, skifte et dørgreb eller indrette venteværelset med stole i forskellige højder. Du vælger selv om du vil følge anbefalingerne.

Redaktør