Cykelfaciliteter

​Her kan du læse om cykelfaciliteter på regionens matrikler.

​De fleste af regionens matrikler er certificerede efter Cyklistforbundets certificeringsordning

Borgervænget (Center for It, Medico og Telefoni)

Borgervænget har fået sølv i Cykelvenlig Arbejdsplads, grundet fine parkeringsmuligheder med mulighed for aflåst cykelparkering, gode omklædningsfaciliteter, samt en flot cykelkultur med bl.a. betalt deltagelse i Vi Cykler Til Arbejde kampagnen.

Som ansat i CIMT har man mulighed for at låne tjenestecykler, hvoraf flere er på el. De bookes i Outlook på samme vis som ved mødelokaler.

Gentofte Hospital (Center for HR og Uddannelse)

Gentofte Hospital og Center for HR og Uddannelse har scoret guld i Cykelvenlig Arbejdsplads, særligt som følge af de mange gode overdækkede cykelparkeringer, gode omklædningsmuligheder, muligheden for pumpning af dæk, vedligeholdelse og reparationer på matriklen, samt en flot cykelkultur med bl.a. betalt deltagelse i Vi Cykler Til Arbejde kampagnen.

Derudover har Center for HR to elcykler tilknyttet, som kan bookes og anvendes til tjenesterejser.

Lyskær (Center for Ejendomme)

Matriklen er endnu ikke certificeret efter Cykelvenlig Arbejdsplads. Det er muligt at låne en elcykel til transport imellem møder.

Regionsgården

Regionsgården har fået sølv i Cykelvenlig Arbejdsplads, grundet fine parkeringsmuligheder med mulighed for aflåst cykelparkering, gode omklædningsfaciliteter, samt en flot cykelkultur med bl.a. betalt deltagelse i Vi Cykler Til Arbejde kampagnen.

Som ansat på Regionsgården har man mulighed for at få en nøgle til de tilknyttede pendlercykler. Pendlercyklerne kan bruges til pendling mellem Hillerød St. og Regionsgården. Der er ca. 30 cykler, og cykelruten er på ca. 3,5km, hvor man kører på cykelstier igennem flere grønne områder.

Redaktør