​​​

Hundredvis af besøgende og efterårssolen gæstede det nye hospital

​Åbent Hospital: Fremtidens hospital i Nordsjælland havde søndag åbnet dørene for borgere i alle aldre og inviteret indenfor bag byggehegnet til en søndags-grillpølse, en snak om Sjællands største byggeplads og det kommende hospital i Hillerød. ​Se billeder fra Åbent Hospital.

Vent...

Mens bygningsarbejderne holdt weekend, indtog 800 tilmeldte gæster søndag byggepladsen til Nordsjællands fremtidige hospital syd for Hillerød.

Region Hovedstaden og Nordsjællands Hospital var værter for åbent hus-arrangementet Åbent Hospital, der gav borgerne mulighed for at komme backstage på mange af de nye hospitalsbyggerier.

- Jeg er overvældet over den store interesse for vores arrangement. De besøgende var enormt engagerede og nysgerrige på vores kommende hospital, og det var dejligt at kunne dele både visionerne og byggeriets fremdrift med de borgere, som vi bygger det hele for. Det her bliver ikke blot en ny bygning, men en helt ny måde at tænke sundhed og hospital på, siger hospitalsdirektør Bente Ourø Rørth.

De mange hundrede besøgende kunne møde både hospitals- og byggeledelsen, hører om visionerne for det store byggeri og selvfølgelig selv få syn for sagen på en gåtur rundt på en del af den enorme byggeplads.

Klovne og kraner

Nordsjællands Museum viste fund fra byggegrunden og fortalte om områdets historie, mens medarbejdere fra byggeriet og hospitalet fortalte om tankerne bag megaprojektet, der er en del af kvalitetsfondsbyggerierne.

For de mindste var der underholdning, hospitalsklovne og gravkøer til fri skue, og til alle var der forfriskninger til loungemusik i et strålende efterårsvejr.

Se film fra dagen

Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor