Skabeloner og gode råd

Herunder kan du finde diverse brugbare skabeloner, hvis du fx er i tvivl om, hvordan budgettet til din fondsansøgning skal se ud. Vi har desuden samlet en række generelle, gode råd til fondsansøgning, inklusive muligheder for at få støtte til særlige aktiviteter og udgifter.

Oversigt over skabeloner

Vi har desuden i samarbejde med CAMES produceret en podcast om forskningsfinansiering. Hør podcast om forsningsfinansiering. 

Projektbeskrivelse

Download forslag/skabelon til projektbeskrivelse. Skabelonen er baseret på en mindre fondsansøgning på ca. 5 sider, og indeholder forslag til, hvor meget hvert afsnit bør fylde. Forslag til projektbeskrivelse.

Budgetter

Download skabelon til dit budget. Skabelonen findes også i en simplere udgave, som fx er god til enkeltstående ph.d.-projekter og mindre fondsansøgninger.

Udvidet budget-skabelon i Excel. 

Simpel budget-skabelon i Excel. 

Tidsplan

Download eksempel på et Gantt-diagram til en tidsplan. Et Gantt-diagram er en nem og overskuelig måde at opstille sin tidsplan. Der findes særlig software til formålet, men diagrammet kan også sagtens laves i Excel som her.

Eksempel på Gantt-diagram til tidsplan.  

Retningslinjer for overhead

Her kan du læse Region Hovedstadens retningslinjer for overhead (internt regionh link).   

Oversigt over fonde

Nedenstående skemaer indeholder en oversigt over fonde, som har særlige programmer og/eller specifikt nævner i deres formål, at de gerne vil støtte bestemte aktiviteter og udgifter. Skemaerne er seneste opdateret marts 2019.

Udlandsophold, studierejser o. lign.

Indkøb af apparatur, almindelig drift o. lign. 

Redaktør