Intranet

​Alle ansatte i Region Hovedstaden kan tilgå interne intranet, hvor indholdet er målrettet og tilpasset de ansatte på de enkelte arbejdspladser.

​​​​

På Region Hovedstadens intranet kan du finde oplysninger til ansatte om ansættelsesvilkår, it-spørgsmål, organisationen, økonomi og meget mere.

Adgang fra computer

Er du ansat i Region Hovedstaden og går på nettet fra en arbejdscomputer, kan du gå direkte på intranettene uden at logge ind. Du kan tilgå din profil og egne sider, abonnementer m.m.

Adgang fra din egen smartphone, tablet og computer

Du kan tilgå intranettet fra dine private enheder ved at hente og tilmelde dig regionens sikkerhedsapp Entrust. Det vil give dig et ekstra sikkerhedslogin sammen med dit arbejdslogin. Har du Entrust-appen går du på intranettet via adressen: mitintra.dk. Bemærk at denne adresse IKKE virker på enheder ejet af regionen.

For at få Entrust-appen, kræver det, af sikkerhedsårsager, at du tilmelder dig på en computer tilsluttet regionens netværk. Derfor finder du instruktionerne på intranettet. Søg på "Intranettet på mobiltelefon og privat computer".

Adgang fra regionens smartphones og tablets

Har du en fået en smartphone eller tablet udleveret af regionen i forbindelse med dit arbejde, kan du også vælge at gå på intranettet via appen Web@work. Det er en af de apps, der tilbydes igennem MobileIron. MobileIron er installeret på nyere telefoner og tablets. I Web@Work kommer du direkte ind på intranettet.

Adresser til intranet, når du er på regionens netværk

Der er 13 intranet i Region Hovedstaden:

Adresse til intranettene når du er uden for regionens netværk på privat enhed

Virker kun sammen med sikkerhedsappen Entrust.


Redaktør