Farver

​Specifikationer for de identitetsfarver, som anvendes i Region Hovedstadens logoer, kommunikationsmateriale og -​kanaler.

Region Hovedstadens farver er med til at underbygge den grafiske identitet og give regionen en genkendelig karakter. Identitetsfarverne, der er nøje afstemt i forhold til hinanden, anvendes i Region Hovedstadens logoer og benyttes ligeledes i kommunikationsmateriale og -kanaler, både i grundversion og toner af farven i forskellige procentsatser. Andre farver er dog også tilladt, men skal være afstemt og passe sammen med den respektive grundfarve

Region Hovedstadens logoer findes i fire forskellige farvevarianter:

Mørk blå

(Pantone 654) anvendes af Region Hovedstaden

Lys blå

(Pantone Cyan) anvendes af Region Hovedstadens hospitaler

Grøn

(Pantone 376) anvendes af Region Hovedstadens Psykiatri

Mintgrøn

(Pantone 563) anvendes af Region Hovedstadens virksomheder 


Og endnu en farvevariant:

Mørk grå

(Pantone Cool Gray 9) anvendes blandt andet til navnetræk i logotypes

Der tages altid udgangspunkt i Pantone-farverne (PMS) som reference. Se illustration nedenfor for konvertering til CMYK, RGB og andre farvesystemer. Disse farver anvendes som grundfarver i Region Hovedstadens designprogram.

Som staffage-farver på web, i publikationer og i andre sammenhænge er det tilladt at anvende alle farver, blot de er nøje afstemt i forhold til logofarve. Når det 5. element anvendes oven på fotos eller andre farveflader, benyttes fortrinsvis en procentsats af logofarve, sort eller hvid - og gerne transparent.

 

 

Tekniske specifikationer

RegionH_farveoversigt.pdf

Redaktør