A3- og A1-plakater

​Region Hovedstadens plakatstørrelser forholder sig til A-formatet og benytter således samme grid og opsætningsprincipper.

​​​

Plakater opsættes efter et til Region Hovedstaden udviklet grid-system, der angiver guidelines for placering af overskrifter, 5. element, billedformater mv.

Der er udarbejdet skabeloner til A3- og A1-plakater i InDesign, der kan anvendes som udgangspunkt ved opsætning. Skabelonerne indeholder forme på overskrifter, brødtekst mv. samt en række mastere på forskellige opsætningsdesigns.

Skal man udarbejde en A0-plakat skaleres formatet op til A0, og kan diagonalt skaleres videre op til endnu større formater.

Skal du udforme forskningsplakater (A0) kan du via Templafy i PowerPoint hente skabeloner i høj- og tværformat. Læs om A0-forskningsplakater på intranettet (internt link).

Bemærk hvordan man kan afveksle den lodrette placering af Region Hovedstaden mærket (H’et) i plakatens venstreside og hvorledes højde, bredde og farve af 5. element kan afstemmes i forhold til billede og overskrifter.

Al tekst i Region Hovedstadens publikationer sættes med skrifttypen Mari.

Se endvidere pdf-filerne for tekniske specifikationer.


A1 plakat illustrationEksempler på A1-plakater.


A3-plakater illustrationEksempler på A3-plakater

Specifikationer

Tekniske specifikationer A1-plak​at (PDF)
Tekniske specifikationer A3-plakat (PDF)

Redaktør