M65 publikation

​​​​​​​​​​

M65-publikationer opsættes efter et til Region Hovedstaden udviklet grid-system, der angiver guidelines for placering af overskrifter, 5. element, billedformater mv.

Der er udarbejdet en skabelon til M65-publikationerne i programmet InDesign, der kan anvendes som udgangspunkt ved opsætning. Skabelonen indeholder forme på overskrifter, brødtekst, spalter mv. samt en række mastere på forsider, indholdssider, billedsider og bagsider.

Inspirations-pdf-filerne viser eksempler på, hvorledes forsider kan varieres mht. til anvendelse af billeder, overskrifter og farver, inden for designprogrammet. Bemærk endvidere, hvorledes man kan afveksle den lodrette placering af Region Hovedstaden mærket (H’et) i publikationens venstreside og hvorledes højde, bredde og farve af 5. element kan afstemmes i forhold til billede og overskrifter.

Bagsider holdes frie for indholdstekster, men kan anvendes til resumeer eller illustrationer. På bagsider af publikationer placeres altid logo og afsenderadresse.

Publikationer anvender skrifttypen Mari på alle overskrifter, mellemrubrikker og paginering og Press i brødtekster og billedtekster.

Se endvidere pdf-filerne for tekniske retningslinjer.

Tekniske specifikationer

M65_Specs.pdf

 

Redaktør