​​​​​​​​​​​​

Søger du job?

Byggeriet af Nyt Hospital Nordsjælland er i fuld gang. Hvis vi har ledige stillinger, deler vi dem på LinkedIn, så følg projektet der.


​​Hvis vi har ledige stillinger, kan du finde dem på Nyt Hospital Nordsjællands LinkedIn-profil​.​

 Om projektet

At arbejde for Nyt Hospital Nordsjælland er en unik mulighed for at sætte et fingeraftryk på et ambitiøst byggeprojekt i arkitektonisk særklasse.

Vi deler en fælles vision om, at den bedste løsning er skabt intelligent og ambitiøst. Hos os vejer udsyn og læring fra andre brancher og projekter tungt.

Projektet har et kompromisløst fokus på leverancer af høj kvalitet. Vores mission er, at det nye Nordsjællands Hospital skal stå som et referenceværk, ikke bare arkitektonisk men også i forhold til, hvordan man arbejder med digitalt byggeri og innovation på et hospital, samt hvordan man styrer økonomien på et megaprojekt.

Hos Nyt Hospital Nordsjælland skal du derfor gøre dig umage – hele tiden og i alle sammenhænge.

Nyt Hospital Nordsjælland fusionerer Hillerød, Helsingør og Frederikssund Hospital i nye rammer til en anlægsværdi af cirka 4,5 mia. Vi har valgt NCC som vores hovedentreprenør, og der er fuld gang i byggeriet på grunden.

Vores projekt- og innovationsorganisation er organiseret under Nordsjællands Hospital, hvor vi også har vores projektkontor.

Redaktør