Søger du job?

Megaprojektet Nyt Hospital Nordsjælland er gået ind i en ny og spændende fase, og derfor leder vi lige nu efter dygtige og ambitiøse medarbejdere.


 Debat:

De nye superhospitaler er en unik mulighed for at bringe sundhedsvæsenet ind i fremtiden og skabe hospitaler, der også er relevante om 20-30 år. Men vi skal lykkes med at rekruttere landets bedste kandidater.

Læs mere

 Ledige stillinger


At arbejde for Nyt Hospital Nordsjælland er en unik mulighed for at sætte et fingeraftryk på et ambitiøst byggeprojekt i arkitektonisk særklasse.


Ansøgningsfrist: 27.11.2018
Er du vores nye journalist? Hos Nyt Hospital Nordsjælland er vi i gang med at skabe et referenceværk for fremtidens hospitaler. Hvis du kan få det budskab til at brage igennem i nationale og internationale medier, er du den oplagte kandidat.

Søg jobbet her

Ansøgningsfrist: 15.11.2018
Vi ønsker for alvor at bruge teknologi og udstyr som en driver for at skabe et hospital der sætter patienten i centrum. Vi har brug for dig til at være med til at definere, planlægge og indkøbe det udstyr, der skal ind på det nye hospital sammen med et stærkt og dedikeret team og en visionær organisation.
Søg jobbet her

Ansøgningsfrist: 13.11.2018
Med Nyt Hospital Nordsjælland er vi i gang med at skabe et referenceværk for fremtidens hospital. Vi har netop sat vores udbudsproces i gang, som munder ud i en byggeperiode på ca. fire år. Nu søger vi en kvalitetsleder på projektet.

Søg jobbet her

Ansøgningsfrist: 13.11.2018
Vi har prækvalificeret fire entreprenører til at bygge fremtidens hospital. Udbudsprocessen munder ud i en byggeperiode på ca. fire år, og netop nu søger vi en kollega, der kan stå for byggestyring af anlægs- og råhusarbejder. 

Søg jobbet her

Ansøgningsfrist: 13.11.2018
Vi har prækvalificeret fire entreprenører til at bygge fremtidens hospital. Udbudsprocessen munder ud i en byggeperiode på ca. fire år, og netop nu søger vi en kollega, der kan stå for byggestyring af lukningsarbejder. 

Søg jobbet her

Ansøgningsfrist: 13.11.2018
Bliv en del af vores projektorganisation på ca. 25 medarbejdere og indgå i et stærkt bygherreteam, der har det samlede ansvar for opførelsen af Nordsjællands nye superhospital. Du kommer til at arbejde tæt sammen med projektets byggechef og chef for IT og innovation, og du vil få ansvaret for projektets tidsmæssige planlægning.

Søg jobbet her

Ansøgningsfrist: 13.11.2018
Vi søger en arbejdsmiljøkoordinator (B), med solid erfaring med arbejdsmiljøstyring på store og komplekse bygge- og anlægsprojekter. Du kommer til at arbejde tæt sammen med projektets byggeledelse, og dine opgaver/ansvarsområder bliver mangeartede.

Søg jobbet her

Redaktør