Søger du job?

Byggeriet af Nyt Hospital Nordsjælland er i fuld gang. Hvis vi har ledige stillinger, kan du finde dem her.


Ledige stillinger

PROJEKTLEDER

UDVIKLING

Ansøgningsfrist: 20.01.2020
Vi søger en projektleder til vores udviklingsafdeling. Du skal være med til at bygge bro mellem byggeriet og driftsorganisationen, - og du skal være med til at sikre, at vi får stillet de rigtige krav til byggeriet og det udstyr, der skal ind i bygningen

Søg jobbet her


PROJEKTLEDER

IT- OG MEDICOTEKNISK UDSTYR

Ansøgningsfrist: 03.01.2020
Vi søger en projektleder til IT- og Medicoteknisk udstyr. hvis du kunne tænke dig at understøtte Nordsjællands nye superhospital med anskaffelser og implementering af nyt it- og medicoteknisk udstyr, så vil vi meget gerne høre fra dig.

Søg jobbet her


Ansøgningsfrist: 04.01.2020
Vi søger lige nu en fagområdeleder til bygningsintegreret udstyr.

Søg jobbet her


PICCOLINE / PROJEKASSISTENT

UDVIKLING


Ansøgningsfrist: 20.12.2020
Kan du bevare overblikket i en travl hverdag? Sætter du en stolthed i at hjælpe til med store og små opgaver, der får det hele til at spille? Og vil du være en del af et enestående projekt, hvor vi skaber fremtidens hospital? Så er det måske dig vi søger.

Søg jobbet her


STUDENTERMEDHJÆLPERE

UDVIKLING


Ansøgningsfrist: 20.12.2020
Vi søger netop nu to ambitiøse studentermedhjælpere, med henholdsvis teknisk og organisations- og samfundsfaglig baggrund.

Søg jobbet her


KOMMUNIKATIONS-KONSULENT

BARSELSVIKARIAT


Ansøgningsfrist: 03.08.2020
Har du politisk tæft og erfaring med pressehåndtering og kommunikation, så søger vi lige nu en kommunikationskonsulent i et barselsvikariat.

Søg jobbet herPROJEKTLEDER

UDSTYR


Ansøgningsfrist: 10.08.2020
Har du solid projektledererfaring og kan du se dig selv gå visionært ind i arbejdet med at tænke udstyrskoncepter ind i fremtidens hospital, så er du måske vores nye projektleder for udstyr.

Søg jobbet herPROJEKTCONTROLLER


Ansøgningsfrist: 24.08.2020
Kommer du med solid erfaring fra en controller- eller PMO-funktion, hvor du har arbejdet systematisk og struktureret med projekt- og budgetopfølgning, investeringsplaner samt tids-og risikostyring, har vi en af de mest ambitiøse og spændende arbejdspladser for dig.

Søg jobbet herFagområdeleder

BYGGERI


Ansøgningsfrist: 21.06.2020
Du vil få en nøglerolle i styringen af projektet og varetage bygherrerollen inden for fagområdet. Du skal bl.a. indgå i sparring med og ledelse af de medarbejdere hos vores totalrådgiver, der projekterer og fører fagtilsyn med byggeriet.

Søg jobbet herINNOVATIONSKONSULENT

INNOVATION & PARTNERSKABER


Ansøgningsfrist: 29.04.2020
Vil du være med til at udvikle og eksekvere udviklingsprojekter sammen med eksterne partnere og sikre positionering af Nordsjællands Hospital og Nordic Health Lab i det danske og internationale økosystem? Så skal du søge jobbet som vores nye innovationskonsulent.

Søg jobbet herPROJEKTMEDARBEJDER

INNOVATION OG PARTNERSKABER


Ansøgningsfrist: 29.04.2020
Kan du samarbejde med arkitekter og designere om udvikling af både fysiske og digitale produkter, fx møbler eller wayfinding? Så har du muligheden for at deltage i innovationsprojekter ved at visualisere flows, patientrejser og scenarier for nye koncepter.

Søg jobbet her

 Om projektet

At arbejde for Nyt Hospital Nordsjælland er en unik mulighed for at sætte et fingeraftryk på et ambitiøst byggeprojekt i arkitektonisk særklasse.

Vi deler en fælles vision om, at den bedste løsning er skabt intelligent og ambitiøst. Hos os vejer udsyn og læring fra andre brancher og projekter tungt.

Projektet har et kompromisløst fokus på leverancer af høj kvalitet. Vores mission er, at det nye Nordsjællands Hospital skal stå som et referenceværk, ikke bare arkitektonisk men også i forhold til, hvordan man arbejder med digitalt byggeri og innovation på et hospital, samt hvordan man styrer økonomien på et megaprojekt.

Hos Nyt Hospital Nordsjælland skal du derfor gøre dig umage – hele tiden og i alle sammenhænge.

Nyt Hospital Nordsjælland fusionerer Hillerød, Helsingør og Frederikssund Hospital i nye rammer til en anlægsværdi af cirka 4,5 mia. Vi har valgt NCC som vores hovedentreprenør, og der er fuld gang i byggeriet på grunden.

Vores projekt- og innovationsorganisation er organiseret under Nordsjællands Hospital, hvor vi også har vores projektkontor.

 Debat:

De nye superhospitaler er en unik mulighed for at bringe sundhedsvæsenet ind i fremtiden og skabe hospitaler, der også er relevante om 20-30 år. Men vi skal lykkes med at rekruttere landets bedste kandidater.

Læs mere
Redaktør