Søger du job?

Megaprojektet Nyt Hospital Nordsjælland er gået ind i en ny og spændende fase, og derfor leder vi lige nu efter dygtige og ambitiøse medarbejdere.


 Debat:

De nye superhospitaler er en unik mulighed for at bringe sundhedsvæsenet ind i fremtiden og skabe hospitaler, der også er relevante om 20-30 år. Men vi skal lykkes med at rekruttere landets bedste kandidater.

Læs mere

 Ledige stillinger

At arbejde for Nyt Hospital Nordsjælland er en unik mulighed for at sætte et fingeraftryk på et ambitiøst byggeprojekt i arkitektonisk særklasse.

Ansøgningsfrist: 13.03.2020
Har du stor erfaring med at drive komplekse projekter eller programområder, og vil du gå visionært ind i arbejdet med at formulere nye koncepter og teknologiafklaring? Så er du muligvis vores kommende programleder til Udstyr, Service og Logistik.

Søg jobbet her

Ansøgningsfrist: 27.03.2020
Har du lyst til at arbejde med anskaffelser og implementering af medicoteknisk og teknisk udstyr, IT-infrastruktur og -hardware samt tekniske logistikanlæg? Så skulle du tage at søge jobbet som teknisk fagområdeleder på Nyt Hospital Nordsjælland.

Søg jobbet her


Ansøgningsfrist: 19.03.2020
Vil du være med til at designe, beregne og skabe et nyt hospital samt blive en del af et enestående projekt og et stærkt studenterteam? Så er du måske en af vores nye studenter.

Søg jobbet her

Ansøgningsfrist: 17.02.2020
Har du solid projektledererfaring, og vil du gå visionært ind i arbejdet med at formulere service-og logistikkoncepter? Så er du muligvis vores kommende projektleder til Service og Logistik.

Søg jobbet her

Ansøgningsfrist: 10.01.2020
Har du lyst til at tage teten i et ambitiøst og visionært byggeprojekt - et superhospital i verdensklasse - og er du en dygtig holdspiller? Så er du muligvis vores kommende projektleder til nye partnerskaber.

Søg jobbet her

Ansøgningsfrist: 26.11.2019
Som programleder får du både fagligt ansvar for Finance og Risk (økonomiteamet), der tæller fem medarbejdere, og vores Project Management Office (PMO) med seks medarbejdere.

Søg jobbet her

Ansøgningsfrist: 06.11.2019
Kan du gøre visionære idéer til konkrete pitches? Og kan du modne og gennemføre projekter? Så er du måske vores nye projektleder til nye partnerskaber.

Søg jobbet her

Ansøgningsfrist: 23.10.2019
Hvis du er en nysgerrig og foretagsom gør-det-selv m/k, når det kommer til kommunikation, er det lige dig, vi leder efter.

Søg jobbet her

Ansøgningsfrist: 02.09.2019
Vil du være med til at skabe et nyt hospital samt blive en del af et enestående projekt? Og er du villig til at bruge 15-20 timer om ugen på at udfordre dig selv, projektet og sundhedssektoren? Så er det måske dig vi søger.

Søg jobbet her

Ansøgningsfrist: 07.06.2019
Vil du være med til at sætte brugernes behov i front ift. udvikling og sikring af løsninger og services på det nye hospital?

Og vil du være med til at sætte nye standarder for, hvordan ny teknologi kan flytte sundhedssektoren?

Søg jobbet her

Ansøgningsfrist: 13.05.2019
Du vil blive en del af vores projektorganisation på ca. 35 medarbejdere og indgå i et stærkt bygherreteam, der har det samlede ansvar for opførelse af Nordsjællands nye superhospital

Søg jobbet her

Ansøgningsfrist: 13.05.2019
Har du relevant teknisk baggrund som bygningskonstruktør, ingeniør, arkitekt eller lignende, og er din tilgang digital, så er det her job sikkert noget for dig.

Søg jobbet her

Ansøgningsfrist: 20.02.2019
Vi skal bygge og udvikle et nyt superhospital i Nordsjælland. Men lige til det her job behøver du ikke kunne grave et hul i jorden. Det afgørende er, at du er en dreven gør-det-selv m/k, når det kommer til kommunikation.

Søg jobbet her

Ansøgningsfrist: 20.02.2019
Vil du være med til at designe, beregne og skabe et nyt hospital samt blive en del af et enestående projekt? Og er du villig til at bruge 15-20 timer om ugen på at udfordre dig selv, projektet og sundhedssektoren? Så er det måske dig vi søger.

Søg jobbet her

Ansøgningsfrist: 27.11.2018
Er du vores nye journalist? Hos Nyt Hospital Nordsjælland er vi i gang med at skabe et referenceværk for fremtidens hospitaler. Hvis du kan få det budskab til at brage igennem i nationale og internationale medier, er du den oplagte kandidat.

Søg jobbet her

Ansøgningsfrist: 15.11.2018
Vi ønsker for alvor at bruge teknologi og udstyr som en driver for at skabe et hospital der sætter patienten i centrum. Vi har brug for dig til at være med til at definere, planlægge og indkøbe det udstyr, der skal ind på det nye hospital sammen med et stærkt og dedikeret team og en visionær organisation.
Søg jobbet her

Ansøgningsfrist: 13.11.2018
Med Nyt Hospital Nordsjælland er vi i gang med at skabe et referenceværk for fremtidens hospital. Vi har netop sat vores udbudsproces i gang, som munder ud i en byggeperiode på ca. fire år. Nu søger vi en kvalitetsleder på projektet.

Søg jobbet her

Ansøgningsfrist: 13.11.2018
Vi har prækvalificeret fire entreprenører til at bygge fremtidens hospital. Udbudsprocessen munder ud i en byggeperiode på ca. fire år, og netop nu søger vi en kollega, der kan stå for byggestyring af anlægs- og råhusarbejder. 

Søg jobbet her

Ansøgningsfrist: 13.11.2018
Vi har prækvalificeret fire entreprenører til at bygge fremtidens hospital. Udbudsprocessen munder ud i en byggeperiode på ca. fire år, og netop nu søger vi en kollega, der kan stå for byggestyring af lukningsarbejder. 

Søg jobbet her

Ansøgningsfrist: 13.11.2018
Bliv en del af vores projektorganisation på ca. 25 medarbejdere og indgå i et stærkt bygherreteam, der har det samlede ansvar for opførelsen af Nordsjællands nye superhospital. Du kommer til at arbejde tæt sammen med projektets byggechef og chef for IT og innovation, og du vil få ansvaret for projektets tidsmæssige planlægning.

Søg jobbet her

Ansøgningsfrist: 13.11.2018
Vi søger en arbejdsmiljøkoordinator (B), med solid erfaring med arbejdsmiljøstyring på store og komplekse bygge- og anlægsprojekter. Du kommer til at arbejde tæt sammen med projektets byggeledelse, og dine opgaver/ansvarsområder bliver mangeartede.

Søg jobbet heraerial2_gradient.jpg

Redaktør