Intranet

​Alle ansatte i Region Hovedstaden kan tilgå interne intranet, hvor indholdet er målrettet og tilpasset de ansatte på de enkelte arbejdspladser.

​​​​

På Region Hovedstadens intranet kan du finde oplysninger til ansatte om ansættelsesvilkår, it-spørgsmål, organisationen, økonomi, nyheder og meget mere. Du kan også tilgå din intranetprofil, egne sider og abonnementer m.m.

Er du ansat i Region Hovedstaden og går på nettet fra en arbejdscomputer, går du direkte på dit intranet uden at logge ind.


Adgang til intranet fra din private mobil, tablet eller computer

Du kan tilgå intranettet fra dine private enheder ved at hente og tilmelde dig regionens sikkerhedsapp Entrust. 

Entrust giver dig et ekstra sikkerhedslogin sammen med dit arbejdslogin. Har du Entrust-appen går du på intranettet via adressen: mitintra.dk. Bemærk at denne adresse IKKE virker på enheder ejet af regionen og tilsluttet regionens netværk.

Entrust-appen henter du i din app-store, men af sikkerhedsårsager skal du aktivere appen på en arbejdscomputer. Det kræver, at du sætter dig ved en arbejdscomputer med din telefon og gennemgår instruktionen. Intstruktionen finder du på intranettet ved at søge efter "Intranettet på mobiltelefon og privat computer".Adgang fra regionsejet mobil og tablets

​Har du en fået en smartphone eller tablet udleveret af regionen i forbindelse med dit arbejde, kan du også vælge at gå på intranettet via appen Web@work. 

Det er en af de apps, der tilbydes igennem sikkerhedsløsningen MobileIron. MobileIron er installeret på nyere telefoner og tablets. Har du ikke MobileIron finder du instruktion ved at søge på "MobilIron" på intranettet fra en arbejdscomputer. 

Med Web@Work kommer du direkte ind på dit intranet.Adresser til intranet

Der er 13 intranet i Region Hovedstaden:

Fra privat computer og mobil finder du alle intranet her - find vejledning til at få adgang længere oppe på siden:
  • mitintra.dk (virker kun sammen med sikkerheds-appen Entrust)


Redaktør