Akut-app nomineret til Danish App Awards


Regionernes akuthjælp-app, der giver overblik over, hvor man kan få hurtig hjælp, er nomineret til en pris i Danish App Awards 2013.

​​​​​​

Hård konkurrence

Trygfonden Hjertestart. The 7 Minut Workout. DGI Trænerguide. Min hovedpine. Pumodo og SejlSikkert.

Regionernes Akuthjælp-app kommer helt sikkert ud i hård konkurrence, når juryen for Danish App Awards 2013 i midten af januar skal kåre én vinder ud af syv nominerede i kategorien Sport and Health.

Kæmpe skulderklap

Og lige præcis derfor er dét at blive nomineret i sig selv et kæmpe skulderklap, fortæller Jens Andersen, formand for Regionernes Sundheds-it, der står bag den nationale akuthjælp-app:

Vigtig app

- Der er mange gode apps på markedet, og derfor er vi rigtig glade for, at vi er med i slutspurten. Uanset hvordan det går, er det godt at vide, at vi har lavet noget, som giver borgerne en vigtig håndsrækning, når de har brug for det, siger han.

130.000 har downloadet

Den landsdækkende akuthjælp-app blev lanceret midt i august, og lige nu har omkring 130.000 danskere downloadet den til deres smart phones.

Åbningstider og nærmeste hjælp

App’en giver brugerne et overblik over hvor og hvordan, de får den bedste og hurtigste hjælp.

Med app’en kan man blandt andet finde vej til den nærmeste akutmodtagelse eller skadestue, finde åbningstiderne for det nærmeste apotek eller telefonnummeret til den nærmeste lægevagt eller psykiatriske skadestue.

Hurtigt overblik, når ulykkerne opstår

- Vores mål har været at give borgerne et hurtigt overblik, når hverdagsulykkerne opstår, og det er vi lykkedes ret godt med, siger Jens Andersen og fortsætter:

 - Vi har fået rigtig mange positive tilbagemeldinger fra borgerne, og nogle er også kommet med forslag til, hvordan vi kan videreudvikle app’en, så den bliver endnu bedre. Så det er vi faktisk lige gået i gang med.

Award finder sted 16. januar

 Danish App Awards finder sted torsdag den 16. januar 2014 i København.
Læs mere om Danish App Awards på projektets hjemmeside

App'en er gratis

  • Download app’en til din Iphone
  • Download app’en til din Android-telefon

    Yderligere oplysninger:

    • Jens Andersen, formand for Regionernes Sundheds-it (og adm. dir. i Region Sjælland):  2711 1122
    Redaktør