Carsten Nørgaard bliver ny vicedirektør i Center for It, Medico og Telefoni, Region Hovedstaden

​Med Carsten Nørgaard får Center for It, Medico og Telefoni, Region Hovedstaden, Danmarks største offentlige it-virksomhed, et både stærkt og erfarent it- og ledelseskort på hånden.

Carsten Nørgaard har over 20 års erfaring fra it-branchen, hvor han især har arbejdet med finansiel it. Carsten kommer fra en stilling som interim-direktør for Teknologi og Services, CTO, i Bankernes EDB Center, BEC.  Inden da var Carsten CIO i 14 år i værdipapircentralen VP SECURITIES A/S, som bl.a. udvikler internationalt anerkendte systemer til håndtering af værdipapirer. Carsten Nørgaard har desuden været formand for bestyrelsen for Dansk IT siden 2013, er 49 år og bor på Frederiksberg med sin kæreste. 

Markant udviklingspartner

Direktør i Center for It, Medico og Telefoni, Region Hovedstaden, Torben Dalgaard, udtaler:
 - Jeg er utrolig glad for, at vi kan ansætte Carsten Nørgaard. Han har den helt rette it-faglige ballast og ledelsesmæssige erfaring til at være en vigtig inspirator og en markant udviklingspartner ift. CIMT’s fremtidige strategiske udvikling. Med sin store indsigt i it, sin erfaring med mange forskelligartede interessenter og ikke mindst sin erfaring med kritisk it-drift er jeg desuden sikker på, at Carsten fra begyndelsen vil kunne understøtte CIMT's fortsatte organisatoriske udvikling. 

Fantastisk mulighed

Carsten Nørgaard udtaler:
 - Det er fantastisk at få muligheden for at træde ind i en organisation, der er ved at implementere en verdensførende sundhedsplatform, og som herfra skal fortsætte den væsentlige udviklingsopgave, der ligger i digitalisering af sundhedsområdet i Region Hovedstanden - til fordel for både patienter og medarbejdere. En udvikling, som vil stille nye og endnu større krav til CIMT fremover, og som jeg ser meget frem til at være en del af og bidrage til.

Carsten Nørgaard tiltræder som vicedirektør i CIMT den 1. marts 2017.

Om Center for It, Medico og Telefoni, Region Hovedstaden:

Center for IT, Medico og Telefoni (CIMT) er med sine cirka 900 ansatte Danmarks største offentlige center for it- og sundhedsteknologi. 
CIMT driver, supporterer og udvikler it, telefoni og medicoudstyr for Region Hovedstadens hospitaler, virksomheder og centre.

Kontakt:

Torben Dalgaard, direktør i Center for It, Medico og Telefoni, Region Hovedstaden, tlf.: 51 32 33 36
Carsten Nørgaard, vicedirektør i Center for It, Medico og Telefoni, Region Hovedstaden, tlf.: 24 28 04 59
Pressevagten i Region Hovedstaden, tlf.: 70 20 95 88
Redaktør