Copenhagen Skills Uddannelsesevent 2020 aflyses

​Copenhagen Skills har på grund af COVID-19 og de stigende smittetal besluttet at aflyse dette års Copenhagen Skills Uddannelsesevent. I stedet arbejdes der på, at lave mindre events og digitale løsninger for at nå de unge.

​Copenhagen Skills har på grund af COVID-19 og de stigende smittetal besluttet at aflyse dette års Copenhagen Skills Uddannelsesevent. Det to dage lange arrangementet har fokus på at vise alle muligheder der ligger i en erhvervsuddannelse. Eventet skulle have været afholdt d. 19.-20. november 2020 i Bella Center.

”Vi har fulgt situationen nøje og vurderer ikke, at det er forsvarligt at samle så mange unge mennesker. Vi er selvfølgelig ærgerlige over aflysningen, for vi ved, at mange unge er i tvivl om deres uddannelsesvalg, og at eventen kunne have hjulpet dem. Vi arbejder derfor på nye veje til at nå de unge – fx via mindre lokale events og virtuelle løsninger,” fortæller Morten Emborg, styregruppeformand for Copenhagen Skills.

Aflysningen kommer lidt mere end to måneder før, at masser af unge, forældre og lærere skulle have udforsket de mange uddannelsesmuligheder i Bella Center. Mere end 100 erhvervsuddannelser og mange andre uddannelsesinstitutioner havde set frem til at præsentere de unge for netop deres uddannelsesretninger.

Yderligere info:

Anthony Ansel-Henry, projekt- og udviklingschef Copenhagen Skills (Erhvervsskolerne). Mobil 27229423
Jette Als, projektleder Copenhagen Skills (Region Hovedstaden). Mobil: 51154978Redaktør