​​​

Danmark rykker op i verdenseliten – skal I med?


Konference 5. november 2013 DI, Rådhuspladsen.
Danmark og resten af Øresundsregionen bliver i fremtiden centrum for udvikling af nye materialer, med verdens mest avancerede forskningsanlæg, European Spallation Source (ESS) og MAX IV. Anlæggene har med den nyeste teknologi indenfor neutron og røntgenspredning et stort potentiale til at løse udfordringer med materialer indenfor sundhedsindustrien, fødevarebranchen, byggeindustrien og bæredygtige energiløsninger.

Nogle af verdens førende virksomheder bruger allerede disse metoder i deres produktudvikling – deriblandt Nestlé, Unilever, Volkswagen og også Tetra Pak, som ved hjælp af analyser af deres emballager helt ned på partikelniveau har gjort deres mælkekarton endnu bedre til at forhindre læk og forlænge mælkens holdbarhed.

De danske universiteter bygger allerede nu portaler til danske virksomheder, hvor de sammen med virksomhederne kan screene produkter og afprøve nye fremstillings- og kontrolprocesser. Dette samarbejde gør det muligt at udnytte de store potentialer ved ESS og MAX IV mest effektivt.

Kom og hør om mulighederne og hvordan man allerede nu kan komme i gang og om, hvordan ESS og MAX IV kan bringe Danmark i verdenseliten og virksomheder i førerfeltet.

Tilmelding på

www.vaekstmotor.dk

Redaktør