Gratis: få testet din sæd på Folkemødet


Der bliver knald på, når Region Hovedstaden diskuterer sundheds- og børnepolitik i voksenhøjde.

​​​​

Ny børne- og ungepolitik på Folkemødet

En helt ny børne- og ungepolitik er ved at blive undfanget i Region Hovedstaden. På Folkemødet på Bornholm kan du give dit input, når eksperter og politikere debatterer, hvordan vi gør det offentlige sundhedsvæsen mere børnevenligt.

- Lighed i sundhed betyder også særlige hensyn til mennesker med særlige behov, siger regionsrådsformand Vibeke Storm Rasmussen (S) og fortsætter:

- Børn, der er syge, eller som har syge forældre, og syge unge, der skifter fra børneregi til voksenregi, er nogle af de grupper, som vi forsøger at tage hånd om med en ny børne- og ungepolitik.

Vibeke Storm Rasmussen diskuterer selv hvordan med et panel af eksperter på Folkemødet lørdag kl. 10.00.

Førende forskere i frugtbarhed

Ét af de mange indslag er et unikt frugtbarhedsprojekt, hvor to EU-støttede forskere fra København og Skåne har gjort Øresundsregionen blandt verdens førende inden for viden om fertilitetsbehandling og årsagerne til ufrivillig barnløshed.

Dem kan du møde lørdag kl. 12.30 i Region Hovedstadens telt, hvor mænd også kan få testet deres sædkvalitet.

Sjove aktiviteter for ungerne

De voksne kan også prøvekøre verdens fedeste elbil – den ny Tesla S, lære livredning og få tjekket deres kolesteroltal. Hvis de altså får tid, for der er også masser af gratis sjov og ballade for dem, det mest handler om – ungerne:

  • Få lagt armen i gips og sminket et sår
  • Hør Sebastian Klein fortælle om kroppen i et show med mus
  • Prøv det helt nye Magnus & Myggen computerspil

Mød Region Hovedstaden i Danchells Anlæg

Folkemødet åbner i Allinge torsdag den 13. juni og lukker igen søndag 16. juni. Region Hovedstadens debatter foregår primært i Danchells Anlæg samt i Øresundshuset (Kærnehuset).
Redaktør