Har du lyst til af få egen lægepraksis i Valby?

​Region Hovedstaden har en ledig kapacitet i Valby, som ønskes besat snarest muligt.

Som praktiserende læge kommer du til at spille en vigtig rolle i forhold til forebyggelse og behandling af borgere i Valby.

Bydelen Valby

Valby er en bydel, der føles som en by i byen. Den historiske bymidte er en af de mest velbevarede i København, og man kan tydeligt se og fornemme den gamle landsby. Boligerne i Valby er meget blandede med både etagebyggeri, villaer og almene boliger. Der er 54.000 indbyggere i Valby.

Det er en bydel, der er inde i en rivende udvikling. I den sydlige del af Valby er tre nye boligkvarterer ved at blive bygget, og over de næste fire-fem år kommer 5-6.000 flere borgere. De nye områder bliver primært familie- og ungdomsboliger.

Du vil som praktiserende læge få et tæt samarbejde med Københavns Kommune og derudover blive en del af et stærkt kollegialt netværk med de øvrige 29 læger i Valby.

Region Hovedstaden og Praktiserende Lægers Organisation i Hovedstaden er klar med konkrete tilbud, råd og vejledning til dig som ny læge.

Se mere om de konkrete tilbud på Sundhed.dk

Kontaktinformation

Hvis du har lyst til at vide mere om kapaciteten i Valby, kan du kontakte :

Har du lyst til spændende og faglige udfordringer i Valby, så send en ansøgning til: Region Hovedstaden, Center for Sundhed, csu@regionh.dk.
Ansøgningen skal være vedlagt kopi af CV samt autorisationsbevis.

Ansøgningsfrist 15. maj 2017

Redaktør