Hvad giver værdi for patienten?

​Staten har droppet produktivitetskravet, og hospitalerne skal ikke længere styre efter mere aktivitet. Men hvad skal hospitalerne så styre efter?

Vent...

​Regionspolitikere i Udvalget for Værdibaseret Styring er kommet med et bud på en styringsmodel, som tager udgangspunkt i det, som giver værdi for patienten – vi vil gerne høre din holdning. 

Der er høringsfrist fredag den 19. juli 2019.

Se forslaget til den nye styringsmodel og upload høringssvar på www.regionh.dk/vaerdibaseret

I hvilken retning skal sundhedsvæsenet i Region Hovedstaden udvikle sig i de kommende år? Hvilke pejlemærker skal styre udviklingen?

Det er nogle af de spørgsmål, som udvalget for værdibaseret styring har diskuteret i det sidste års tid. De politiske diskussioner er mundet ud i et forslag til en ny værdibaseret styringsmodel, som nu er sendt i høring på hospitalerne, hos patientforeningerne og hos de faglige organisationer.
 
”Vi har nu har alletiders mulighed for at sætte nogle nye rammer for hospitalerne, som giver langt mere mening og værdi for den enkelte patient og for medarbejderne, end at de blot skal operere og behandle mere hele tiden. Men vi vil selvfølgelig rigtigt gerne have alle de gode input og idéer, vi kan få fra medarbejdere og patienter,” siger formand for udvalget for værdibaseret styring Karin Friis Bach (R).
 
Hvis du har gode forslag og idéer, så grib fat i den patientforening, der er relevant for dig.
 
Alle høringssvar bliver taget med i overvejelserne om, hvordan den endelige styringsmodel skal se ud.
 
Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor