Hvilken kurs sætter vi for hovedstadsregionen? Giv din mening til kende

Bliver livskvaliteten større, når væksten stiger? Region Hovedstaden inviterer til møde om det gode liv i en hovedstadsregion i vækst. 

Hovedstadsregionen gennemgår en stærk vækst i disse år​

Befolkningstallet øges, nye arbejdspladser bliver skabt, veje, jernbaner, letbaner og metrolinjer udbygges, uddannelsesinstitutioner vokser, og helt nye områder bliver omdannet til boliger. 

Det har alt sammen stor betydning for udviklingen af vores region.

Hvor synes du, vi skal hen?

Vi har med Region Hovedstadens nye vækst- og udviklingsstrategi gjort os de første tanker om det gode liv i fremtidens hovedstadsregion. 
Og vi vil også gerne høre, hvad du som borgerne i regionen tænker. Derfor opfordrer vi dig til at møde op til borgermøde:

Tirsdag den 12. maj kl. 17-19 på M/S Museet for Søfart i Helsingør

Ulla Tofte, ny direktør på Søfartsmuseet, vil fortælle om, hvordan museets og Helsingørs udvikling spiller sammen med udviklingen i hovedstadsregionen.

Herefter er der workshoparbejde med diskussioner af, hvordan væksten i hovedstadsregionen kan gå hånd i hånd med det gode liv.

Mennesket i centrum

Væksten er med til at sikre grundlaget for, at vi også i fremtiden har et velfærdssamfund. Men det er væsentligt, at udviklingen sker med mennesket i centrum. 


Redaktør