Invitation til fokusgruppeinterview om lænderygsmerter

​Er du, eller har du været, i et forløb i sundhedsvæsenet omkring dine lænderygsmerter? Så vil vi gerne invitere dig til at fortælle om dine erfaringer og oplevelser i et fokusgruppeinterview.

Vent...
Formålet med interviewet er at forbedre forløb for patienter med lænderyglidelser i Region Hovedstaden gennem udviklingen af et forløbsprogram. Du kan læse mere om, hvad et forløbsprogram er nederst i dette opslag. 

Du vil blive interviewet i en fokusgruppe sammen med 5-7 andre personer, der også har lænderygsmerter. Vi stiller jer spørgsmål omkring jeres forløb med særligt fokus på overgange mellem fx læge, kommune, hospital, fysioterapeut og kiropraktor. Interviewet varer højst 2 timer.

Vi leder efter dig som:
- Er borger i Region Hovedstaden
- Er over 18 år gammel
- Har haft lænderygsmerter i mere end 4 uger - der er her kun tale om smerter i lænderyggen, ikke nakke- eller brystryg. 

Hvor og hvornår?

Fokusgruppeinterviewet afholdes onsdag den 11. december kl. 15-17 i DGI-byens konferencecenter, Tietgensgade 65, 1704 København V - tæt på Københavns Hovedbanegård. Meld din ankomst i receptionen.

Der kan være tale om uspecifikke smerter eller smerter som følge af en diagnose, fx en gigtlidelse, diskusprolaps eller spinalstenose (forsnævring af rygmarvskanalen), dog ikke smerter som følge af sammenfald i ryggen pga. knogleskørhed, en betændelsestilstand eller kræft.

Dine personlige erfaringer og oplysninger som fremkommer under interviewet vil blive behandlet fortroligt og bruges udelukkende i udarbejdelsen af forløbsprogrammet. Efter interviewet vil vi eventuelt invitere dig til at deltage i en workshop.

Kontakt

Er du interesseret i at deltage i interviewet, eller vil du gerne høre mere om, hvad interviewet går ud på, kan du kontakte:

  • Anja Methling på mail anja.methling@regionh.dk eller telefon 38665340
  • Gry Lundberg på mail gry.lundberg@regionh.dk eller telefon 38665324

Hvad er et forløbsprogram?

Forløbsprogram for lænderyglidelser er målrettet de fagpersoner, som mø-der patienter med lænderygsmerter. Forløbsprogrammet beskriver den samlede indsats på tværs af sundhedsvæsenets sektorer og faggrupper. Formålet med forløbsprogrammet er at styrke indsatsen og sikre sammenhæng i patientforløb for borgere, der har haft lænderygsmerter i mere end 4 uger. 
Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor