Jonas Egebart bliver ny direktør for Sundhedsstyrelsen

​Jonas Egebart forlader d. 1. oktober sin stilling som direktør i Region Hovedstadens Akutberedskab for at tiltræde som ny direktør i Sundhedsstyrelsen.
Vent...

Her til formiddag meldte Indenrigs- og Sundhedsministeriet ud, at Jonas Egebart afløser Søren Brostrøm som direktør i Sundhedsstyrelsen. Det betyder også, at Jonas Egebart stopper efter 1,5 år som direktør for Regions Hovedstadens Akutberedskab og over 10 år som leder i Region Hovedstaden. Regionsdirektørdirektør Jens Gordon Clausen glæder sig på Jonas Egebarts vegne:

"Jeg vil gerne ønske Jonas stort tillykke med den nye stilling og samtidig takke for hans indsats. Jonas er en meget dygtig og vellidt kollega og leder, som har sat sit tydelige aftryk på udviklingen af vores regionale sundhedsvæsen. Det seneste halvandet år har han stået i spidsen for Akutberedskabet og sikret en vellykket overdragelse af ambulanceområdet og iværksat en større plan i forhold til Akuttelefonen 1813. Han efterlader et stærkt fundament for at udvikle Akutberedskabet og give borgerne et endnu bedre akut sundhedstilbud," siger Jens Gordon Clausen, der tilføjer, at Jonas også vil være en savnet stemme i hospitalsdirektørkredsen.

Før Jonas Egebart blev direktør i Akutberedskabet, var han vicedirektør på Bornholms Hospital og på Nordsjællands Hospital. Han stod desuden i spidsen for regionens vaccinationsindsats under coronapandemien.

"Jeg har været meget glad for min tid i Akutberedskabet. Det har været spændende og lærerigt. Jeg er kun blevet bekræftet i, at Akutberedskabet er båret af dedikerede og fagligt dygtige medarbejdere og ledere, som er optaget af at finde de gode løsninger for borgere og patienter. Jeg er stolt af den retning, som vi sammen har bevæget Akutberedskabet mod," siger Jonas Egebart.

Vicedirektør i Akutberedskabet Thomas Reimann konstitueres i stillingen som direktør for Akutberedskabet, indtil der er fundet en ny direktør.

Yderligere informationer 

  • Presseenheden i Region Hovedstaden på 70209588 / presse@regionh.dk


Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor