Klaus Lunding stopper som hospitalsdirektør

​Region Hovedstaden har indgået en aftale med hospitalsdirektør Klaus Lunding om, at han fratræder sin stilling på Herlev og Gentofte Hospital

Vent...

Efter 9 år som hospitalsdirektør på Glostrup Hospital blev Klaus i januar 2015 ansat til at stå i spidsen for fusionen mellem Herlev Hospital og Gentofte Hospital. 

"Jeg var meget glad for mine år på Glostrup Hospital, hvor jeg kendte hver en krog af hospitalet, men det har også været en spændende opgave at arbejde med fusionen og være med til at få de to hospitaler til at blive til ét hospital på to fysiske matrikler. Jeg vil gerne takke hospitalets ledere og medarbejdere for at gå fuldt og helt ind i det arbejde," siger Klaus Lunding.

"Region Hovedstaden vil gerne takke Klaus for hans store indsats og mangeårige virke. Fusionen er vel gennemført, og i de kommende år står Herlev og Gentofte Hospital overfor nye udfordringer med bl.a. indflytningen i det nye hospital. Vi står over for at skulle se nogle år fremad, og mener i det lys, at tiden er inde til nye ledelsesmæssige kræfter," siger regionsdirektør Svend Særkjær.

Der vil blive iværksat en proces med henblik på ansættelse af en ny hospitalsdirektør så hurtigt som muligt. 

Vicedirektør Steen Werner Hansen konstitueres i stillingen som hospitalsdirektør.

Yderligere info

  • Regionsdirektør Svend Særkjær via Region Hovedstadens pressevagt på mobil 7020 9588
Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor