​​​​​​​​​​​​​​​

Kom med dine idéer og forslag til Råstofplan 2024

Regionsrådet har den 27. september 2022 besluttet at råstofplanen skal revideres. Første skridt i processen er indkaldelse af idéer og forslag, hvor alle - borgere, myndigheder og andre interesserede - ​kan få indflydelse på den kommende Råstofplan 2024.

​​Region Hovedstaden indkalder idéer og forslag til Råstofplan 2024

Hvordan sikrer Region Hovedstaden, at vi bruger råstoffer som sand og grus med mere omtanke? Og hvor i regionen skal de næste råstofgrave ligge? Det, og meget andet, kan borgere, myndigheder og andre interesserede de næste otte uger få indflydelse på, når regionen indkalder idéer og forslag til en revision af råstofplanen.


Det er regionsrådet, der har besluttet, at råstofplanen skal revideres. Og første trin i processen er altså at lave en høring, hvor regionen efterlyser idéer og forslag fra borgere, virksomheder og interesseorganisationer m.m. Du kan sende dit forslag til regionen fra den 26. oktober til den 20. december 2022.

Brug nedenstående link for at få adgang til høringen. Her kan du se hovedspørgsmålene i høringen, og du kan afgive dit høringssvar.

Redaktør