Kom og mød regionens politikere på Folkemødet 2013

Folkemødet 13. - 16. juni er årets politiske festival på Bornholm. Her kan du møde regionens politikere, opleve sjove aktiviteter for hele familien og deltage i debatter om bl.a. grøn vækst, innovation og børn, unge og sundhed.  
 

Børnepolitik og regional udvikling

På Folkemødet 2013 sætter regionens politikere børnene i centrum. Regionens nye børnepolitik om sundhed er på vej, og den vil vi gerne have dine input til. Derfor inviterer vi til debat og aktivitet for hele familien i teltet ved Danchells Anlæg, hvor du bl.a. kan møde Peter Lund Madsen og Sebastian Klein.

Læs mere om arrangementerne og se det fulde program for teltet om børn, unge og sundhed h​er

Som altid har vi også fokus på innovation, klima og vækst. Det sker i Øresundshuset, hvor klima- og energiminister Martin Lidegaard og EU’s klimakommissær Connie Hedegaard blandt debattørerne. Prøv også de nyeste elbiler og se de sjove danske specialcykler.

Se det fuld​​e progr​am for regionens arrangementer i Øresundshuset her


Reception

I anledning af Folkemødet 2013 inviterer Region Hovedstaden til reception fredag d. 14. juni kl. 20.00 i Øresundshuset (Kærnehuset ved Kirkepladsen). Her byder regionsrådsformand Vibeke Storm Rasmussen borgere, organisationer, politikere, virksomheder og samarbejdspartnere velkommen til live musik, lidt mad og drikke og mulighed for at mingle.


Test din sundhed

Få målt din puls, blodtryk og fedtprocent, få råd om rygestop og skru op for den mentale sundhed i det kreative værksted. Det sker i Bornholms Hospitals telt ved Danchells Anlæg, hvor du kan få testet din sundhed.
Redaktør