Konference åbner dørene for fremtidens hospitaler


Region Hovedstaden inviterer til netværk og samarbejde mellem det private erhvervsliv og de store hospitalsbyggerier på Hospitalsbyggerikonference 2013  

​​

Fremtidens hospitaler

Fremtidens hospitaler er tættere på, end man skulle tro. Frem mod 2020 bygger Region Hovedstaden nyt og moderniserer i alt syv hospitaler med et samlet budget på omkring 15 mia. Arbejdet er allerede i gang, og på Hospitalsbyggerikonference 2013 får det private erhvervsliv og andre interesserede mulighed for at få den nyeste viden og status for de syv store byggerier.

Det grønne og bæredygtige hospital

Hvordan løfter man i praksis ambitionerne om at bygge grønne, bæredygtige og hygiejniske hospitaler? Og hvordan underbygger man fremtidens behandling og organisering med it, mobile løsninger og logistik? Det er nogle af de emner, dagens deltagere kan blive kloge på.

En dør ind til de store hospitalsbyggerier

Konferencen giver et samlet overblik over udbud og faser i byggerierne og illustrerer potentialet for innovative virksomheder, siger koncern projektdirektør i Region Hovedstaden Kasper Jacoby: ”Hospitalsbyggerierne er en oplagt mulighed for på en gang at skabe vækst i virksomhederne og innovative, værdifulde løsninger på fremtidens hospitaler til gavn for patienter, personale og miljø.”

Netværk på markedspladsen

På konferencens markedsplads får deltagerne mulighed for at netværke direkte med hospitalernes byggeorganisationer på Det Nye Rigshospital, Nyt Hospital Herlev, Nyt Hospital Hvidovre, Nyt Hospital Glostrup, Ny Retspsykiatri Sct. Hans, Nyt Hospital og Ny Psykiatri Bispebjerg og
Nyt Hospital Nordsjælland.

Facts

Hospitalsbyggerikonference 2013
Netværk med de store hospitalsbyggerier
Herlev Hospital, Store Mødesal
25. april 2013
Kl. 11.30 – 16.30​

Redaktør