Kunne du tænke dig at få egen lægepraksis, er muligheden her!

Region Hovedstaden har lige nu ledige lægekapaciteter i Brøndby, Hillerød og Rødovre kommuner til besættelse snarest muligt. Som praktiserende læge i Region Hovedstaden vil du komme til at spille en vigtig rolle i sundhedsfaglig forebyggelse og behandling af regionens borgerne.

Vent...

​Brøndby Kommune

Der er en ledig kapacitet i Brøndby Kommune. Brøndby Kommune er med sine knap 36.000 borgere en grøn forstadskommune med havn, strand og skove, hvor mangfoldighed, fællesskab og en stærk idrætskultur er i højsædet. Hvis du vil vide mere om at være læge i Brøndby Kommune eller om samarbejdet mellem kommune og læger, kan du kontakte læge Christian W. Jørgensen, sekretariatsleder i Brøndby Kommune Louise Svarre Jakobsen eller praksiskonsulent læge Niels Dreisler

Læge Christian W. Jørgensen: christianwjorgensen@yahoo.com
Sekretariatsleder i Brøndby Kommune Louise Svarre Jakobsen: losja@brondby.dk
praksiskonsulent læge Niels Dreisler: niels.dreisler@dadlnet.dk

Hillerød Kommune

Der er en ledig kapacitet i Hillerød Kommune. Der er ca. 50.000 borgere i Hillerød Kommune, der er hjertet i Nordsjælland og forbinder Nordsjælland med København. Hillerød Kommune har fokus på, at kommunens borgere har mulighed for at leve et sundt og aktivt liv samt at gøre det nemt og sjovt at træffe sunde valg.

Hvis du vil vide mere om at være læge i Hillerød Kommune eller om samarbejdet mellem kommune og læger, kan du kontakte praktiserende læge og formand for kommunens lægelaug Alexander von Wallfeld eller specialkonsulent i Hillerød Kommune Christian Blaase Johansen.

Praktiserende læge og formand for kommunens lægelaug Alexander von Wallfeld: alexander.von.wallfeld@dadlnet.dk
Specialkonsulent i Hillerød Kommune Christian Blaase Johansen: cblj@hillerod.dk

Rødovre Kommune

Der er en ledig kapacitet i Rødovre Kommune. Rødovre er en kommune, hvor mange gerne vil bo. Der er ca. 39.500 borgere i Rødovre kommune, som er en stærk og attraktiv velfærdskommune på kanten af hovedstaden. Hvis du vil vide mere om at være læge i Rødovre Kommune eller om samarbejdet mellem kommune og læger, kan du kontakte praktiserende læge og formand for PLO-Rødovre Morten Hovgaard-Sveen eller administrationschef Janne Egelund Andersen.

Praktiserende læge og formand for PLO-Rødovre Morten Hovgaard-Sveen: morten@mlhr.dk
Administrationschef Janne Egelund Andersen: Janne.egelund.andersen@rk.dk

Hvis du er interesseret i spændende og faglige udfordringer og vil vide mere om de enkelte kommuner, finder du uddybende oplysninger på Sundhed.dk Her finder du også det ansøgningsskema, som skal benyttes, hvis du vil søge om en af kapaciteterne.

Tilbud til dig som praktiserende læge i Region Hovedstaden

Region Hovedstaden, Praktiserende Lægers Organisation og kommunerne er klar med konkrete tilbud samt råd og vejledning til dig som ny læge i regionen – også hvis du står over for at skulle etablere praksis for første gang. Gennem den fælles regionalt-lægelige konsulentordning er det fx muligt at få hjælp i forhold til organisering af praksis, den lægefaglige rolle, rollen som forretningsdrivende og arbejdsgiver m.m. Regionens datakonsulenter er desuden klar til bl.a. at hjælpe med anvendelse af IT.

Sundhed.dk kan du læse mere om nogle af de tilbud, der findes til regionens læger. Hvis du er interesseret i eller har spørgsmål til de ledige kapaciteter, kan du kontakte rekrutteringsfunktionen i Center for Sundhed i Region Hovedstaden ved Tine Eja Bonke (mail: rap.center-for-sundhed@regionh.dk). Der vil ud over dine faglige kvalifikationer, herunder uddannelse, erfaring mv. blive lagt vægt på forhold omkring praksis, fx klinikkens indretning og adgangsforhold for mennesker med funktionsnedsættelse, organisering af praksis mv. samt den pris, du vil give for kapaciteten. Der gøres opmærksom på, at etablering af praksis skal ske snarest muligt og inden ni måneder fra tildelingsdatoen.

Asøgningsfrist d. 4. juni 2018 kl. 10.00.

Ansøgning sendes til Region Hovedstaden, Center for Sundhed, csu@regionh.dk.

Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor