Mange besøgende til DIR-dage


Metrobyggeri, skattejagt og gallamiddag var blandt de mest besøgte events på de netop overståede DIR-dage. De foreløbige tilbagemeldinger er gode.

Mange gæster besøgte de forskellige events

50 events på tre dage i hovedstadsregionen er netop afsluttet. Rigtig mange mennesker greb chancen for at få en på opleveren og komme bag kulisserne hos regionens virksomheder, uddannelses- og kulturinstitutioner.

Velbesøgte arrangementer i hele regionen

  • Blandt de mest velbesøgte arrangementer var:
  • den flotte gallamiddag på Herlev Hospital
  • lys- og historieshowet ved metrobyggeriet på Enghave Plads
  • en skattejagt for skoleklasser på Nordsjællands Hospital Hillerød, der lærte børnene om kroppen.

Den klassiske koncert i den prisbelønnede Wilhelm Lauritzen-terminal i lufthavnen havde hele 150 gæster.


Spot på Metroen var en succes.

Tre vigtige dage veloverstået

I samarbejde med Wonderful Copenhagen samlede Region Hovedstaden det bedste inden for sundhedsvæsen, forskning, byggeri, cleantech og kreative hverv for at vise sin status som international førende metropol og give borgerne et kig ind i de ellers lukkede verdener.

- Det har været tre travle og fantastiske dage. De mange events blev afviklet uden problemer, og vi har fået en supergod tilbagemelding fra de mange deltagere rundt omkring i regionen, siger projektleder Mette Seneca, Wonderful Copenhagen.

En region i verdensklasse

På de tre dage blev der prøvekørt elbiler, besøgt testgrunde for forurening, spist gallamiddag, løbet motionsløb, samlet vilde urter, sejlet i Københavns Havn, danset i utraditionelle omgivelser og i det hele taget fyret op for stoltheden af at være en del af en region i verdensklasse.

Redaktør