Midlertidig praksisklinik på Frederiksberg Hospital åbner den 29. oktober 2018

​På grund af mangel på praktiserende læger på Frederiksberg og i København åbner regionen en midlertidig praksisklinik på Frederiksberg Hospital den 29. oktober 

Vent...
Mandag den 29. oktober åbner en midlertidig praksisklinik på Frederiksberg Hospital. Flere praktiserende læger er gået på pension og har lukket deres klinikker. Samtidigt flytter flere borgere til Frederiksberg og i København i øjeblikket. Derfor er der for få praktiserende læger.  

Den 1. oktober åbnede en tilsvarende praksisklinik på Amager Hospital. Klinikkerne på Amager og Frederiksberg Hospitaler kommer efter planen til at være åbne i et år, indtil der er fundet en mere langsigtet løsning. Det er Bispebjerg og Frederiksberg Hospital, som driver og bemander praksisklinikken på Frederiksberg. Tilbuddet skal drives i overensstemmelse med god almenmedicinsk praksis og lægerne er uddannet i almen medicin.

Om praksisklinikken på Frederiksberg Hospital:

Praksisklinikken på Frederiksberg Hospital, Skadestuevej 4, 2000 Frederiksberg og forventes i første omgang at kunne betjene 1.600 borgere.
Klinikken tager imod patienter med forudgående aftale om konsultation.

For yderligere info:

Pressevagten i Region Hovedstaden, tlf.: 70209588
Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor