Mogens Kornbo stopper som direktør i Center for Ejendomme

​Efter 4 år som direktør for Center for Ejendomme skifter Mogens Kornbo til DSB, hvor han skal være underdirektør med ansvar for DSB Ejendomme og Ejendomsudvikling.
Vent...

​Koncerndirektør Jens Gordon Clausen takker Mogens Kornbo for den store indsats, han har leveret i sine 4 år i regionen.

"Mogens har været en af de helt centrale drivkræfter med at få samlet og etableret Center for Ejendomme. Han har gennem de sidste fire år sammen med sine ledere og medarbejdere arbejdet målrettet med at opbygge et professionelt og stærkt center, som løfter opgaver inden for blandt andet ejendomsdrift, renoveringsprojekter og store sygehusbyggerier," siger Jens Gordon Clausen.

Jens Gordon Clausen fremhæver blandt andet indsatsen med at få lavet en langsigtet og ambitiøs plan for renovering af regionens mange gamle bygninger.

"Center for Ejendomme har med Mogens i spidsen afdækket de udfordringer, som vores bygninger står overfor, hvis vi skal kunne tilbyde patienter og medarbejdere tidssvarende fysiske rammer. Det var en klart defineret opgave fra vores Regionsråd og har ført til en bred politisk aftale om prioritering af 7 mia. kr. over de næste 10 år til at renovere vores hospitaler. Det arbejde er nu godt i gang, og det er i høj grad Mogens' fortjeneste. Jeg vil gerne takke Mogens for en kæmpe indsats og for samarbejdet gennem årene, og jeg ønsker ham held og lykke med de nye udfordringer i DSB."

Regionen går nu i gang med en rekrutteringsproces for hurtigst muligt at finde en ny direktør til Center for Ejendomme.

Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor