Mogens Kornbo vender tilbage som direktør i Center for Ejendomme

​Efter en kort periode som underdirektør i DSB valgte Mogens Kornbo at søge den ledige stilling - han er glad for at vende tilbage til Region Hovedstaden

Vent...

Mogens Kornbo valgte efter en kort periode som underdirektør i DSB at søge den ledige stilling som direktør for Center for Ejendomme. Et enigt ansættelsesudvalg har – i et stærkt ansøgerfelt – valgt at pege på Mogens til stillingen.

Mogens glæder sig til at vende tilbage til gamle kolleger og hjælpe med de vigtige opgaver, som regionen står overfor på ejendomsområdet.

"Jeg har simpelthen valgt at følge min egen grundregel. Jeg vil følge mit hjerte og være med til at gøre en forskel, og det har jeg mulighed for i Center for Ejendomme sammen med dygtige kolleger og ambitiøse politikere. Coronakrisen har om noget vist, at vi også på ejendomsområdet løser en central og samfundskritisk opgave med at få sundhedsvæsenet til at fungere. Jeg er rigtig glad for, at jeg får muligheden for at være en del af det igen - og jeg har gjort op med mig selv og understreget overfor ansættelsesudvalget, at sådan er det i en lang fremtid," siger Mogens Kornbo.

Følger opgaver til dørs

”Da vi kom til ansøgningsrunden, og Mogens’ lagde sin ansøgning sidst i forløbet, kiggede jeg da lige en ekstra gang. Men jeg er ikke i tvivl om, at Mogens er den rigtige person til de opgaver, vi står overfor, og jeg er utroligt glad for, at Mogens har valgt at søge tilbage. Han var selv med til at lægge planen for en gennemgribende renovering af vores hospitaler, som politikerne i Regionsrådet har prioriteret 7 mia. til over de næste 10 år. Nu får han over de næste mange år mulighed for at følge den opgave til dørs og i øvrigt fortsætte med at udvikle hele området i hovedstaden så vi også fremover løfter opgaverne på ejendomsområde professionelt,” siger koncerndirektør Jens Gordon Clausen.

Yderligere info

  • Koncerndirektør Jens Gordon Clausen via Region Hovedstadens pressevagt på 7020 9588
Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor