Niels Reichstein Larsen ny direktør på Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse

Direktør på Bornholms Hospital Niels Reichstein Larsen sætter sig fra 1. august i direktørstolen på Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse. Vicedirektør Annemarie Hellebek konstitueres samtidig som direktør på Bornholms Hospital indtil videre.
Vent...

​Direktør på Bornholms Hospital Niels Reichstein Larsen sætter sig fra 1. august i direktørstolen på Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse. Vicedirektør Annemarie Hellebek konstitueres samtidig som direktør på Bornholms Hospital indtil videre.

Niels Reichstein Larsen har været på Bornholms Hospital i 5 år, heraf  knap 4 år som direktør. Regionsdirektør Svend Særkjær takker Niels for hans tid i Region Hovedstaden og ønsker ham held og lykke med de nye udfordringer på Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse:

”Niels har gjort en kæmpe indsats. Bornholmerne har et godt og velfungerende hospital med høj faglighed på trods af de udfordringer, der er med at rekruttere medarbejdere til Bornholm. Og så er han gået forrest i udviklingen mod et hospital, som tager udgangspunkt i den enkelte patients ønsker og behov i projektet Udviklingshospital Bornholm. Jeg ønsker ham held og lykke i den nye stilling – og jeg ønsker Slagelse Sygehus og Region Sjælland tillykke med en rigtig god hospitalsdirektør. Jeg er helt sikker på, at Niels med de erfaringer han har fra Bornholm bliver en stor gevinst for Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse og Region Sjælland,” siger Svend Særkjær.
 
Selv peger Niels på, at erfaringer fra Udviklingshospital Bornholms er noget, han tager med sig i sit nye arbejde:
 
”Jeg har haft mange spændende og lærerige år helt fra starten af i Region Hovedstaden. Særligt arbejdet med Udviklingshospital Bornholm har givet mig en ballast, som jeg håber vil komme medarbejdere og patienter på Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse til gavn. Vi har insisteret på at indrette arbejdet efter det, der giver værdi for den enkelte patient. Vi har fået gladere patienter og færre indlæggelser, og jeg glæder mig rigtigt meget til at tage de erfaringer med videre i Region Sjælland,” siger Niels Reichstein Larsen.

Yderligere oplysninger

  • Pressevagten i Region Hovedstaden: 70209588 / presse@regionh.dk


Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor