Nyt hurtigteststed åbner på Frederiksberg

Fredag den 19. november kl. 12 åbner et nyt hurtigteststed i Frederiksberg Centret, der kan aflaste hurtigteststedet på Bülowsvej

Fra fredag den 19. november kan borgere i Region Hovedstaden gå til Frederiksberg Centret på Nyelandsvej 17 og få en coronatest. Copenhagen Medical, der driver hurtigteststederne for Region Hovedstaden, åbner nemlig et nyt teststed på Frederiksberg.

Det nye hurtigteststed har kapacitet til at teste ca. 3.500 borgere om dagen, og åbningstiden er 8-20 i hverdagen og 10-18 i weekenden. Pernille Lohse, chef i Testcenter Danmark, Region Hovedstaden, siger:

- Nu bliver det nemmere at få en hurtigtest for borgere på Frederiksberg og alle andre, der kommer forbi hovedstaden. Det nye hurtigteststed er del af den generelle øgning af testkapaciteten, hvor vi har et tæt samarbejde med kommuner og Copenhagen Medical. Det nye teststed ligger helt centralt og er et af de steder, mange borgere vil få glæde af.

Alle kommuner skal have mindst et PCR-teststed og ét hurtigteststed. I Region Hovedstaden er der lige nu 39 PCR-teststeder og 34 hurtigteststeder.

Vælg altid PCR-test, hvis du har symptomer eller er nær kontakt. Bestil tid til PCR-test på coronaprover.dk

Se adresser og køtid på Copenhagen Medicals hjemmeside 
Se oversigt over PCR-teststeder på Region Hovedstadens hjemmeside 
Se oversigt over alle teststeder i hele landet

For yderligere information kontakt Region Hovedstadens pressevagt på 70209588 og presse@regionh.dk


Redaktør