Nyt hurtigteststed i Københavns indre by

​På onsdag den 12. maj kl. 12 åbner et nyt hurtigteststed midt i København på Frue Plads med en kapacitet på 7.000 daglige test. Det nye sted er etableret i samarbejde mellem Region Hovedstadens Akutberedskab, Københavns Kommune og den private leverandør 'Copenhagen Medical A/S'.

"Generelt for både PCR- og hurtigtest er, at vi løbende følger hele udviklingen og ser på testbehov, kapacitet og muligheder. Placeringen i indre by tager både hensyn til den kommende turistsæson, arbejdspladser, uddannelsessteder og forretningslivet", siger Kirstine Vestergård Nielsen, vicedirektør i Region Hovedstadens Akutberedskab med ansvar for test.

Flere nye steder undersøges

Foruden det nye sted på Frue Plads undersøger Region Hovedstadens Akutberedskab yderligere testmuligheder i både indre by, på Amager og i sommerlandet, hvor der vil komme en del turister ligesom sidste sommer.

Se pressemeddelelse: Flere nye hurtigteststeder åbner i sommerperioden i Region Hovedstaden

Kviktest-app

Copenhagen Medical har lige lanceret en ny hurtigtest-app til smartphones for Region Hovedstaden, så man ikke længere behøver at vise sundhedskort og oplyse telefonnummer hver gang. Via den nye app kan man registrere sig én gang og fremover gå direkte til selve testen. Søg i app-store på 'kviktest'.

Fakta

Frue Plads åbner onsdag den 12. maj kl. 12. Daglig testkapacitet er 7000 test, åbningstid fremadrettet er kl. 7-22, alle dage

Pressekontakt

Region Hovedstadens Akutberedskab, via kommunikationskonsulent Sofia Zafirakos, mobil: +45 21321046

Redaktør