Region Hovedstaden åbner nyt vaccinationscenter i Skovlunde

​På mandag den 15. november åbner et nyt vaccinationscenter i Skovlunde. Centret kan vaccinere op til 1.000 borgere om dagen.

Mandag den 15. november er Region Hovedstaden klar til at åbne et nyt vaccinationscenter, hvor der er kapacitet til at vaccinere op til 1.000 borgere om dagen. Der tilbydes både 1. og 2. vaccinestik og 3. stik til de borgere, der har fået en invitation fra sundhedsmyndighederne og der vaccineres med både Moderna og Pfizer.

Vaccinationscentret erstatter vaccinationscentret på Baltorpvej i Ballerup.

Helene Bliddal Døssing, der er konstitueret vicedirektør med ansvar for test og vaccine er glad for, at det nye center nu kan åbnes:
- Der er rift om vaccinationstiderne i øjeblikket og vi kan se, at flere melder sig for at få 1. stik. Derfor er jeg glad for, at vi nu kan åbne det nye center, som kan vaccinere op mod 1.000 borgere om dagen.

I Region Hovedstaden åbnes der løbende nye tider til vaccination, som kan bookes på vacciner.dk 

​Bestil tid til vaccination
Det nye vaccinationscenter ligger på Meterbuen 19 i Skovlunde. Der er parkering i området og offentlig transport på bl.a. Ballerup Boulevard.

Man skal bestille tid på vacciner.dk for at blive vaccineret i det nye center. Kun i dele af åbningstiden kan man møde op uden tidsbestilling. Kommer man uden tidsbestilling, må man regne med, at der kan være kø og ventetid.

Find oversigten over vaccinationssteder i Region Hovedstaden på https://bit.ly/3ksVSZl
Bestil tid til vaccine på vacciner.dkRedaktør