Region Hovedstaden skal have ny kommunikationsdirektør

​Center for Kommunikations (CKO) nuværende direktør, Elisabeth Geday, har fået nyt job som direktør for Dansk Journalistforbund. Hun tiltræder sin nye stilling den 1. juni.

Vent...

I Region Hovedstaden siden 2015​

Elisabeth Geday har siden sommeren 2015 siddet i spidsen for Region Hovedstadens Center for Kommunikation (CKO). En stilling hun nu fratræder til fordel for en stilling som ny direktør i Dansk Journalistforbund.

Regionsdirektør Svend Særkjær er først og fremmest glad på Elisabeth Gedays vegne.

"Jeg vil selvfølgelig først og fremmest sige stort tillykke til Elisabeth. Elisabeth bringer en masse erfaring med sig til Dansk Journalistforbund, ikke mindst ledelsesmæssigt, og jeg er sikker på, at hun kommer til at gøre en stor og positiv forskel for forbundets og dets mange medlemmer”, siger Svend Særkjær.

Han understreger samtidig, at det er med en vist vemod, at regionen nu må sige farvel til Elisabeth Geday:

Brændende hjerte for patientrettet kommunikation

”Det er det jo, fordi Elisabeth har været en enormt vellidt og dygtig kommunikationsdirektør her i Region Hovedstaden. Hun har haft et brændende hjerte for den patientrettede kommunikation og for samarbejdet ud mod hospitalerne, og hun har gennem sin tid hos regionen udviklet CKO i netop den retning, fx med projekter som Ventet & Velkommen og den skriftlige patientinformation”.

Ifølge Elisabeth Geday har det været 4 fantastiske år hos regionen med store og spændende udfordringer.
 
”I fællesskab med de mange dygtige kommunikatører i CKO, på hospitalerne og i regionens virksomheder og centre, har vi sammen lagt kræfter i at styrke den patientrettede kommunikation endnu mere, og ikke mindst har vi haft fokus på at støtte op om de mange mennesker, der knokler hver dag ude på hospitalerne for at hjælpe patienterne. Det er et enormt meningsfuldt arbejde, og jeg er stolt af de resultater, som vi sammen har leveret”, siger Elisabeth Geday.
  
Hun ser nu frem til at starte i Dansk Journalistforbund.

Det helt rigtige job

”Jeg har beskæftiget mig med kommunikation, medier og arbejdsmarkedsforhold sammen eller hver for sig gennem hele min karriere og de seneste mange år koblet med et stort ledelsesansvar. Som direktør for Dansk Journalistforbund løber det hele sammen, og det gør jobbet helt rigtigt for mig.”

Regionsdirektør Svend Særkjær understreger, at der hurtigst muligt vil blive arbejdet på en løsning for CKO, og at han forventer dette vil være på plads inden den 1. juni.Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor