Regionen rykker test tættere på borgerne i Ishøj

​Samtidig rykker Beredskabsstyrelsen fra på tirsdag ud i Vestegnen og hjælper med test.

​I takt med stigende coronasmitte i Ishøj Kommune har Region Hovedstaden de seneste ni uger løbende sat ekstra kræfter ind for at teste kommunens borgere, og nu sættes der ekstra tryk på med hjælp fra Beredskabsstyrelsen, der fra tirsdag den 20. april og frem til den 30. april rykker ud i Vestegnen og hjælper med at teste.


Det betyder, at regionen kan rykke test ud i boligområderne, så borgerne nemmere kan blive testet - uden tidsbestilling. Og samtidig kan man fastholde åbningstiderne i teststedet i Kulturium, hvor der er plads til 1.000 daglige test.

Regionen er i tæt dialog med Ishøj Kommune om at finde gode, tilgængelige lokaler til endnu et lokalt testtilbud med minimum 300 daglige testtider tæt på borgerne. Det bliver fra den 20. april og frem til 30. april. 

Masser af hurtigtest uden tidsbestilling
Derudover er der oprettet et hurtigtestcenter i Ishøj – 500 meter fra PCR-testcenteret i Kulturium - uden tidsbestilling med åbningstid kl. 8.00-20.00, og her er der masser af ledig kapacitet. 

Fakta
I alt bliver der taget ca. 1.350 daglige test i Ishøj Kommune. Ishøj har igennem de seneste uger haft et højt smittetryk, og har i længere perioder haft det højeste smittetryk.  


Redaktør