Stadig ledige pladser til HjerneMadsen & Co. og lækker musik


Fem fantastiske forskere fyrer den af på fredag, og du kan komme med. Eventen indgår i Danmarks Internationale Region, og Vibeke Storm Rasmussen indleder.

HjerneMadsen guider dig gennem aftenen

Nu har du mulighed for at opleve i alt fem internationalt kendte forskere fyre den af på scenen i MusikTeatret i Albertslund. Det sker fredag 24. maj 2013 kl. 19.30-22.15. Regionsrådsformand Vibeke Storm Rasmussen indleder arrangementet, mens hjerneforsker Peter Lund Madsen fører publikum gennem aftenen, der sættes lydmæssigt sammen af den elektroniske musikfestival Strøm.
 

16 minutters præsentationer

Hver forsker har kun 16 minutter til at fortælle om havets mindste organismer, plankton, om, hvordan fedme er noget helt andet, end alle går og tror, eller om alvorlige og udbredte sygdomme i øjet.

Der er mere endnu!

Arrangementet er en del af Danmarks Internationale Region – en kæmpeevent på tre dage med hele 50 oplevelser, hvor du fx kan få et utraditionelt indblik i den enestående forskning, der hver dag foregår på de mange internationalt anerkendte universiteter.

Danmarks Internationale Region

- I løbet af tre dage sætter Region Hovedstaden fokus på en region i konstant udvikling, en region med international konkurrenceevne. De mange events viser hver for sig og tilsammen, hvordan Region Hovedstaden er Danmarks vækstlokomotiv og en international førende metropol, siger regionsrådsformand Vibeke Storm Rasmussen.
Redaktør