​​​​

Torben Dalgaard stopper i Region Hovedstaden

Regionsdirektør Jens Gordon Clausen takker for Torben Dalgaards indsats som direktør for Region Hovedstadens Center for IT og Medicoteknologi og den vigtige transformation, som it-ledelsen har sat i gang for at indgå i partnerskab med hospitalerne   ​

Vent...

Direktør for Region Hovedstadens Center for IT og Medicoteknologi Torben Dalgaard har efter gensidig aftale med koncerndirektionen i Region Hovedstaden valgt at fratræde sin stilling.

Sundhedsvæsenet står med nogle meget store udfordringer. Vi bliver ældre, og vi får flere sygdomme. Samtidig har vi mangel på personale, så vi er nødt til at udvikle de rigtige digitale og sundhedsteknologiske løsninger i tæt samspil med hospitaler, leverandører og andre samarbejdspartnere på regionalt, nationalt og internationalt plan.

"Region Hovedstaden har i en årrække løftet sig på den digitale understøttelse af sundhedsvæsenet, men vi ser ind i, at digitale løsninger og teknologi får en endnu mere central placering i sundhedsvæsenet. Derfor er det nødvendigt at se på vores måde at arbejde med digitalisering og udpege nye kræfter til direktørposten," siger regionsdirektør Jens Gordon Clausen. 

"Jeg vil gerne takke for Torbens mangeårige og store indsats for at udvikle regionens digitalisering og understøttelse af vores samlede sundhedsvæsen. Han har sammen med den øvrige ledelse i CIMT stået i spidsen for en nødvendig og spændende transformation af CIMT for at styrke partnerskabet med hospitalerne. En meget vigtig lære af Sundhedsplatformen var netop, at vores digitalisering skal meget tættere på behovene i den kliniske hverdag, så vi skaber nogle løsninger, der hjælper dem i deres daglige behandling af patienterne. Det vil jeg gerne udtrykke stor anerkendelse og respekt for," siger Jens Gordon Clausen. 

Torben Dalgaard har været centerdirektør siden 2016.

"Efter mere end 12 år i Region Hovedstaden, heraf mere end 10 år i CIMTs direktion og de seneste godt seks år som øverste direktør, er det nu tid for mig at bruge mine kompetencer og min erfaring andre steder," siger Torben Dalgaard.

Stillingen som direktør i CIMT opslås ledig i det nye år.

Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor