#sigdetmedhjertet til dem, der kæmper mod COVID-19

​Send en tak på Facebook eller Instagram til dem, som fortjener tak for kampen mod COVID19. Brug hashtagget #sigdetmedhjertet.
Vent...

​I Region Hovedstaden vil vi gerne takke dem, der hver dag - og nu i efterhånden lang tid - har kæmpet mod COVID19.

Vi håber, du vil være med til at takke med hjertet. 

Du kan gøre det ved at sende en tak på Facebook eller Instagram til dem, du gerne vil takke. 

Du kan sende takken fra din egen Facebook- eller Instagram, du kan lave et opslag hos dem, du gerne vil takke, eller du kan sende takken via Region Hovedstadens #sigdetmedhjertet-opslag.

Brug hashtagget #sigdetmedhjertet 


Fakta om kampagnen

Hvorfor:

Sundhedsfagligt personale har arbejdet ekstraordinært hårdt siden foråret 2020 i kampen mod corona. Kampagnen er en tak i ord og billeder for deres kæmpe indsats her i slutningen af 2020, hvor smitten stiger, og mange tager ekstra vagter og står i front. 

Hvad:

Kampagnen består af TAK på honninghjerter, bannere på hospitalerne, plakater og indsats på sociale medier, intranet og hjemmeside.
Hvornår:
 Kampagnen løber over tre dage - fra den 16. december til den 18. december i 2020. De fysiske bannere på hospitalernes matrikler bliver hængende til cirka nytår.

Hvad koster det:

Prisen for hele kampagnen alt inkl. er ca. 780.000 kr. eller 17 kr. pr. medarbejder i Region Hovedstaden. Kampagnen er hovedsageligt udarbejdet af regionens medarbejdere. 6 ud af 10 kroner er brugt på køb og levering af honninghjerter. 

Hvem har truffet beslutningen om kampagnen:

Beslutningen er truffet af regionens koncerndirektion, og regionens forretningsudvalg har også fået den forelagt. 

Hvorfor har regionen valgt at bruge penge på en takke-kampagne:

Det er hensigten, at medarbejderne oplever, at ledelsen – både den politiske og den administrative - gerne vil sige tak fordi medarbejderne på hospitalerne har ydet en ekstra indsats.Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor