​​​​​​​​

Spørgeskema om dit helbred på Min Sundhedsplatform – læs om formålene

​I Region Hovedstaden anvender flere af regionens afdelinger spørgeskemaer, fordi det er vigtigt at tage udgangspunkt i din situation. Spørgeskemaerne indeholder spørgsmål om fx dit fysiske og mentale helbred, symptomer og bivirkninger. 

Spørgeskemaet modtager du oftest nogle uger før din kontrol. Når du svarer på spørgeskemaet, fortæller du dine behandlere, hvordan du har det. Dine svar kan dine behandlere bruge til at planlægge dit videre forløb.

Dine svar kan samtidig betyde, at dit besøg i afdelingen måske erstattes af en telefonsamtale med afdelingen, eller at du måske kan springe et besøg på hospitalet helt over.

Spørgeskemaet kan også være en del af din forberedelse inden dit næste besøg. 

Spørgeskemaet er et tilbud til dig som patient. Det er dig og din læge, som sammen beslutter, om skemaet skal være en del af dit forløb på hospitalet. 

Hvis du har spørgsmål til indholdet af spørgeskemaet, så kontakt din behandler.

Du modtager spørgeskemaet via Min Sundhedsplatform, og det er også i Min Sundhedsplatform du besvarer spørgeskemaet. Log allerede nu på Min Sundhedsplatform, så er du klar, hvis du er blandt de patienter, der vil modtage et spørgeskema som led i din behandling. 

Læs mere og få hjælp til at logge på Min Sundhedsplatform

Kort film om fordele ved spørgeskema om dit helbred


Redaktør