Udbud af ambulancekørsel i Region Hovedstaden fortsætter med tre potentielle leverandører

​Ambulancekørsel i Region Hovedstadens blev den 18. januar 2021 sendt i udbud. For at blive prækvalificeret og komme i betragtning til opgaven skal ansøgerne opfylde en række krav til henholdsvis økonomi og erfaring med at ambulancekørsel.

Vent...

​Fristen for at ansøge om prækvalifikation var den 2. februar 2021. Der var tre selskaber som var interesseret. Den efterfølgende vurdering har vist, at Falck Danmark A/S, Hovedstadens Beredskab I/S og PreMed A/S lever op til betingelserne for at blive prækvalificeret og kan dermed byde på opgaven.Region Hovedstadens kontrolbudsgruppe er også prækvalificeret. Kontrolbudsgruppen udarbejder et uafhængigt tilbud baseret på udbudsmaterialet på samme vilkår og betingelser som øvrige tilbudsgivere.

Opgaven udbydes i fem delaftaler med en samlet kontraktsum på op mod 3 mia.kr. Ansøgere kan maksimalt vinde tre delaftaler plus Bornholm som ekstra delaftale. På baggrund af tilbuddene og kontrolbuddet kan regionen vælge selv at køre ambulancerne i en eller flere delaftaler.

Region Hovedstaden har tilrettelagt en udbudsproces med forhandling. Det forventes, at de endelige tilbud evalueres i efteråret 2021 og regionsrådet tager efterfølgende stilling til tildeling af kontrakterne.

Den nuværende kontrakt mellem Region Hovedstaden og Falck Danmark A/S og Hovedstadens Beredskab I/S udløber med udgangen af januar 2023.

Yderligere materiale

Se udbudsmateriale 

Stort udbud af ambulancekørsel i Region Hovedstaden med fokus på borgere, personale og udvikling (pressemeddelelse)

Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor