Fortæl om dine oplevelser med fødeforløb eller psykiatrien

​Fødende kvinder og patienter og pårørende i psykiatrien, som besøger et af regionens hospitaler til midt i november, modtager måske et spørgeskema. Vi håber, at du vil besvare spørgeskemaet.

Vent...

Lad dine erfaringer komme andre til gode

Din oplevelse som fødende kvinde, patient eller pårørende er værdifuld for os - og det kan komme andre patienter og pårørende til gavn, at du fortæller os om dem. 

Derfor håber vi, du vil hjælpe os ved at besvare det spørgeskema, du måske modtager under eller efter du har været på vores hospitaler.

Du får spørgeskemaet med digital post, almindelig post eller får det udleveret af personalet (i psykiatrien) i løbet af efteråret.

Har du haft et besøg eller et forløb på et af vores hospitaler, har du en unik viden. Du ved fx, hvad der er vigtigt for dig som fødende kvinde/patient/pårørende, og du kan besvare spørgsmål om, hvad du synes, der fungerer godt, og hvad du ønsker, der kunne laves om.

Dine erfaringer hjælper os med at forbedre kvaliteten på vores hospitaler, og måden vi kommunikerer på. Derfor har vi brug for så mange input og ærlige meninger som muligt.

Tiden, du bruger på at besvare spørgeskemaet, har stor værdi for kommende patienter og pårørende. 

Det er Danmarks fem regioner, der står bag undersøgelsen. 


Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor