Minisymposium 2017

​På programmet er bl.a. foredragene "Proteinuri – hvorfor og hvordan?", "Ondt i maven hos yngre voksne" og "Familiær hyperkolesterolæmi/lipidklinikker". Desuden vil der være praksisrelateret nyt fra laboratorierne og mulighed for at stille spørgsmål til et panel af repræsentanter fra de klinisk biokemiske afdelinger i regionen.

Program for minisymposium 2017

På programmet er bl.a. foredragene "Proteinuri – hvorfor og hvordan?", "Ondt i maven hos yngre voksne" og "Familiær hyperkolesterolæmi/lipidklinikker". Desuden vil der være praksisrelateret nyt fra laboratorierne og mulighed for at stille spørgsmål til et panel af repræsentanter fra de klinisk biokemiske afdelinger i regionen.

Download programmet for minisymposiet 2017 her.

Præsentationer fra Minisymposium 2017

Hvis du vil gense præsentationerne fra Minisymposiet, kan du finde dem herunder.

Pharmakon

Minisymposiet afholdes på Pharmakon Konferencecenter, Milnersvej 42, 3400 Hillerød. Du finder info om Pharmakon her: pharmakon-konferencecenter.dk

Godtgørelse

Minisymposiet er godkendt for refusion i Fonden for Almen Praksis. 

Minisymposiet er godkendt til 1 dags kursusafgift a 2400 kr. og 1 dags tabt arbejdsfortjeneste kr. 2600 og max 1500 kr. i transportgodtgørelse. Man kan kun trække refusion ud for kursusafgift, hvis kurset har kostet penge, eller man har haft udgifter til forplejning, overnatning i forbindelse med kurset.

Søg om godtgørelse online
HUSK, at du skal logge ind med dit private NEMid-nøglekort
Desuden skal du bruge kursets aktivitetsnummer som er 2017-0319
Hvis du har brug for hjælp i forbindelse med ansøgning om refusion, kan du sende en mail til euf.plo@dadl.dk eller ringe til 35 44 84 98.


Redaktør