Forskning

Den gennemgående interesse for CAMES' forskning har altid været, hvordan man med størst kvalitet, mest effektivt og hurtigst muligt udvikler sundhedsprofessionelles kompetencer og arbejdssystemer til gavn for patienterne. Denne interesse har ført CAMES op i verdenseliten når det gælder forskning indenfor simulation og kompetencevurdering. Der går i gennemsnit kun to-tre dage mellem publiceringer af forskning lavet på CAMES i videnskabelige tidsskrifter verden om.


CAMES' forskning i brugen af simulation i uddannelse og træning, henvender sig bredt til al sundhedspersonale uanset speciale og karriereniveau. Det samme gør sig gældende indenfor forskningen i, hvordan sundhedsvæsnets arbejds-systemer kan forbedres. 

Kendetegnet ved CAMES' forskning er, at vi bringer fagligheder sammen: Klinikere (fra trainees til eksperter), innovative udviklere (fra start-ups til internationale firmaer) og medicinske uddannelsesforskere (fra ph.d.-studerende til professorer). 

CAMES Research.jpg


Det er i højere grad muligt at frembringe kliniks relevant forskning med den nyeste teknologi baseret på solid teoretisk forståelse ved at etablere projekt-teams med forskellige kompetencer.

CAMES’ forskning er hovedsageligt anvendelsesorienteret og  kan lægges til grund for træningsaktiviteter på et regionalt, nationalt og internationalt niveau. Vi bruger forskning på alle niveauer af vores aktiviteter fra formuleringen af nye ideer ved hjælp af velfunderet undersøgelse af understøttende eller modsigende beviser, til implementeringen i klinisk praksis. 

Tryk på links herunder for at se eksempler på nogle af de områder, vi forsker indenfor. Du kan også møde vores forskere, få overblik over næsten 600 videnskabelige publikationer fra CAMES og endda også læse nogle af dem.

Har du selv ideer til forskningstemaer, er du altid velkommen til at kontakte én af vores forskere.