Træning og uddannelse

Sundhedsprofessionelle skal have mulighed for at træne. Både forud for at man skal gøre noget for første gang, og når man som specialist og topperformer løbende vil holde sine kompetencer ved lige. Denne tænkning har de seneste 25 år været et mantra på CAMES. Formentlig derfor er vi i dag med over 30.000 årlige kursister et af Europas mest efterspurgte uddannelses-simulationscentre. Du kan nederst på denne side finde eksempler på de mere end 100 kurser, vi udbyder i øjeblikket. Og savner du et kursus, så sig endelig til. For vi vil altid gerne tilbyde det, der er allermest behov for.


Når tusindvis af kursister hvert år vælger at blive trænet på CAMES, så er det ikke alene fordi, vi er en del af Region Hovedstaden. Vores kursister kommer nemlig fra hele landet - og stadig flere også fra udlandet. Så hvis man skal forklare efterspørgslen, så skal man måske se på den filosofi, der kendetegner CAMES' uddannelser.

I næsten alle CAMES' uddannelser er der et eller flere praktiske elementer. Det kan være konkret færdighedstræning, rollespil, simulerede patienter, virtual reality, simuleringer i fuld skala med debriefing eller træning med rigtige patienter og pårørende, figuranter, dyremodeller eller lignende, Den form for undervisning giver mulighed for, at man kan bruge sig selv og sine færdigheder og blive udfordret lige præcis på det niveau, man er.

Længden af CAMES' uddannelser varierer efter behov. Fra ganske korte timekurser, til længere uddannelsesforløb over måneder. Nogle af uddannelserne afsluttes med test, eksamen og certifikater. Andre med en refleksion og iværksættelse af udviklingsinitiativer. 

Du kan se de uddannelser, der aktuelt udbydes fra CAMES, via linkene her under. Og som tidligere nævnt; oplever du, at der kan være brug for uddannelsestilbud, som vi endnu ikke har på hylden, så kontakt os endelig.