Arrangementer

Her finder du en oversigt over de arrangementer, som GCPHEU holder i den kommende tid og tidligere arrangementer, hvor du kan se eller gense webinarer.

Kommende arrangementer:

Green Week: The Nordic Capital Regions: Moving Towards Zero Pollution
7 juni 2021, tilmeld dig her 
I samarbejde med de andre nordiske hovedstadsregioner, afholder vi et onlinearrangement om forurening. Udover talere fra hver region vil også være en keynote fra Joachim D'Eugenio, der er Senior Expert Policy Assistant i DG Environment i Kommissionen. Fra Region Hovedstaden vil John Flyvbjerg fortælle om sit arbejde med grundvands- og jordforurening.

Webinar: ”Greater Copenhagen Green Deal – be part of accelerating the green transition” 

27. maj 2021 fra 13:00-15:00. 
GCPHEU er partner i det store Greater Copenhagen Green Deal-projekt, der ønsker at være en aktiv spiller i den internationale dagsorden om at finde løsninger på de klimaudfordringer, vi står overfor. På webinaret vil du lære mere om projektet, finde ud af hvordan du kan bidrage til den grønne omstilling, og hvordan du søger om EU-støtte til bæredygtige projekter. 

Halvdagsseminar om projektmuligheder inden for klimatilpasning og vand

18. maj fra 9.00 til 12.30. Læs mere og tilmeld dig her
I samarbejde med Det Nationale Netværk for Klimatilpasning (DNNK) holder vi halvdagsseminar om de kommende projektmuligheder inden for vand og klimatilpasning i Horizon Europe- og LIFE-programmet. Her kan du få indblik i interessante muligheder i de nye Horizon- og LIFE-programmer. Derudover vil der være fokus på, hvordan man håndterer ansøgninger og projekter i praksis, og hvordan de bliver evalueret. Seminaret er for hele vores medlemskreds.

Afholdte arrangementer:

Webinar om EU-støtte til virksomheder

22. marts 13.00-14.30. Er afholdt. Se eller gense webinaret her (link til Youtube).

Få overblik over dine muligheder i EU’s nye støtteprogrammer. Hør fra en virksomhed om deres erfaringer med at søge. Find ud af, hvordan du kommer i gang med en konkurrencedygtig ansøgning med gratis hjælp fra Greater Copenhagen EU Office.

KOMPAS-EU: Unik mulighed i marts

Kursusforløb i marts måned.  Er afholdt. Læs om kurset her.

Gratis, spændende og kompetencegivende kursusforløb med fokus på, hvordan kommuner og regioners politiske dagsordener og udviklingsspor kan løftes via EU’s støtteprogrammer. 

Webinar om fundingmuligheder for sundhedsaktører i Horizon Europe

20. januar 2021. Er afholdt. Se eller gense webinar her.

Over 200 personer havde tilmeldt sig vores webinar for sundhedsaktører om fundingmuligheder i Horizon Europe, som vi holdt sammen med de øvrige regionale EU-kontorer og Undervisnings- og Forskningsministeriet d. 20. januar. 


Redaktør