Arrangementer

Her finder du en oversigt over de arrangementer, som GCPHEU holder i den kommende tid og tidligere arrangementer, hvor du kan se eller gense webinarer.

Kommende arrangementer:

Roadshow: Boost til samarbejde med Forsvaret om forskning og udvikling under EU’s Forsvarsfond 

24. september 2021 | Tid: 08.45-13.30 | Sted: Hovedstaden/Sjælland. 

DTU, Mødelokale 1, Bygning 101A, 1. sal, Anker Engelundsvej 1, 2800 Kgs. Lyngby. TIlmelding her. 

I anledning af at EU’s nye Forsvarsfond går i luften efter en periode med ”testprogrammer” afholder Forsvarets Materiel- og Indkøbsstyrelse, de danske regionale EU-kontorer (Dacob) og en række andre aktører et roadshow med fem events i hele landet, hvor EU-projektmulighederne præsenteres og udforskes. 

Eventet d. 24. september på DTU har til formål at oplyse virksomheder og forskningsmiljøer om mulighederne i den europæiske forsvarsfond og om, hvordan man kan samarbejde med FMI. Målet er at motivere de danske ansøgere til at indgå i europæiske konsortier og projekter under forsvarsfondens 2021 arbejdsprogram samt formidle viden om mulige tematikker i 2022-indkaldelser, så ansøgere kan forberede sig på fremtidige muligheder. Benyt muligheden for at gå i dialog med interessante samarbejdspartnere og andre aktører, såsom Terma, Weibel, Systematic, Dansk Industri/FAD, CenSec, DTU og Forsvarets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI), Dansk Erhverv og Erhvervsstyrelsen, og hør nærmere om, hvilke samarbejdsmuligheder de tilbyder. Du kan se hele programmet for dagen her.

Læs mere om og tilmeld dig de andre roadshow-events i Nordjylland, Midtjylland, 21. september, Sydjylland og Fyn, 22. september og 23. september 

ved at klikke her


Afholdte arrangementer:

Green Week: The Nordic Capital Regions: Moving Towards Zero Pollution

7 juni 2021, er afholdt.

I samarbejde med de andre nordiske hovedstadsregioner, afholder vi et onlinearrangement om forurening. Udover talere fra hver region vil også være en keynote fra Joachim D'Eugenio, der er Senior Expert Policy Assistant i DG Environment i Kommissionen. Fra Region Hovedstaden vil John Flyvbjerg fortælle om sit arbejde med grundvands- og jordforurening.

Halvdagsseminar om projektmuligheder inden for klimatilpasning og vand
18. maj fra 9.00 til 12.30. Er afholdt. Se eller gense webinar.
I samarbejde med Det Nationale Netværk for Klimatilpasning (DNNK) holder vi halvdagsseminar om de kommende projektmuligheder inden for vand og klimatilpasning i Horizon Europe- og LIFE-programmet. Her kan du få indblik i interessante muligheder i de nye Horizon- og LIFE-programmer. Derudover vil der være fokus på, hvordan man håndterer ansøgninger og projekter i praksis, og hvordan de bliver evalueret. Seminaret er for hele vores medlemskreds.


Webinar om EU-støtte til virksomheder

22. marts 13.00-14.30. Er afholdt. Se eller gense webinaret her (link til Youtube).

Få overblik over dine muligheder i EU’s nye støtteprogrammer. Hør fra en virksomhed om deres erfaringer med at søge. Find ud af, hvordan du kommer i gang med en konkurrencedygtig ansøgning med gratis hjælp fra Greater Copenhagen EU Office.

KOMPAS-EU: Unik mulighed i marts

Kursusforløb i marts måned.  Er afholdt. Læs om kurset her.

Gratis, spændende og kompetencegivende kursusforløb med fokus på, hvordan kommuner og regioners politiske dagsordener og udviklingsspor kan løftes via EU’s støtteprogrammer. 

Webinar om fundingmuligheder for sundhedsaktører i Horizon Europe

20. januar 2021. Er afholdt. Se eller gense webinar her.

Over 200 personer havde tilmeldt sig vores webinar for sundhedsaktører om fundingmuligheder i Horizon Europe, som vi holdt sammen med de øvrige regionale EU-kontorer og Undervisnings- og Forskningsministeriet d. 20. januar. 


Redaktør