Arrangementer

Her finder du en oversigt over de arrangementer, som GCPHEU holder i den kommende tid og tidligere arrangementer, hvor du kan se eller gense webinarer.

Kommende arrangementer:

Det nye Europæiske Bauhaus: Hvordan kan det løfte den holistiske grønne omstilling?

12. oktober kl. 14.30 til 16.00. Virtuelt event. Deltagelse er gratis.

Greater Copenhagen EU Office er medarrangør af en session til European Week of Regions and Cities, hvor BLOXHUB vil fremvise en video, som belyser deres arbejde med nogle af de principper, som vil være bærende i Det Nye Europæiske Bauhaus initiativ.

Et stort og profileret europæisk initiativ, som vil styrke samtænkningen af bæredygtighed, æstetik og inklusion i byggeriet og byplanlægning.

Sessionen arrangeres i et samarbejde mellem Greater Copenhagen EU Office, Turku (Finland), Stavanger (Norge), Cities of Northern Netherland, Eindhoven (Holland) og Thüringen (Tyskland).

Deltagelse i eventet er gratis, og du tilmelder dig via dette link:


Afholdte arrangementer:

Roadshow: Boost til samarbejde med Forsvaret om forskning og udvikling under EU’s Forsvarsfond 

24. september. Læs om eventet her.

Sammen med de øvrige regionale EU-kontorer og Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) har vi i september afholdt roadshow om mulighederne i den europæiske Forsvarsfond. 

Halvdagsseminar om projektmuligheder inden for klimatilpasning og vand
18. maj fra 9.00 til 12.30. Er afholdt. Se eller gense webinar.
I samarbejde med Det Nationale Netværk for Klimatilpasning (DNNK) holder vi halvdagsseminar om de kommende projektmuligheder inden for vand og klimatilpasning i Horizon Europe- og LIFE-programmet. Her kan du få indblik i interessante muligheder i de nye Horizon- og LIFE-programmer. Derudover vil der være fokus på, hvordan man håndterer ansøgninger og projekter i praksis, og hvordan de bliver evalueret. Seminaret er for hele vores medlemskreds.


Webinar om EU-støtte til virksomheder

22. marts 13.00-14.30. Er afholdt. Se eller gense webinaret her (link til Youtube).

Få overblik over dine muligheder i EU’s nye støtteprogrammer. Hør fra en virksomhed om deres erfaringer med at søge. Find ud af, hvordan du kommer i gang med en konkurrencedygtig ansøgning med gratis hjælp fra Greater Copenhagen EU Office.

KOMPAS-EU: Unik mulighed i marts

Kursusforløb i marts måned.  Er afholdt. Læs om kurset her.

Gratis, spændende og kompetencegivende kursusforløb med fokus på, hvordan kommuner og regioners politiske dagsordener og udviklingsspor kan løftes via EU’s støtteprogrammer. 

Webinar om fundingmuligheder for sundhedsaktører i Horizon Europe

20. januar 2021. Er afholdt. Se eller gense webinar her.

Over 200 personer havde tilmeldt sig vores webinar for sundhedsaktører om fundingmuligheder i Horizon Europe, som vi holdt sammen med de øvrige regionale EU-kontorer og Undervisnings- og Forskningsministeriet d. 20. januar. 


Redaktør